nlc.hu
Sztárok

Puskás-Dallos Bogi és az anyaság

Puskás-Dallos Bogit megváltoztatta a terhesség, például már szeret főzni

A kismama önmagát is meglepte pár új szokással.

Puskás-Dallos Peti és Puskás-Dallos Bogi március végén jelentették be, hogy kisbabát várnak. Azóta azt is elárulták, hogy kisfiuk lesz, akit nem szeretnének mutogatni. A kismama most a JOY magazinnak beszélt arról, hogy miben változott a várandósság alatt.

Puskás-Dallos Bogi

Puskás-Dallos Bogi (Fotó: Schumy Csaba)

„Anya leszek hamarosan, és biztos vagyok benne, hogy ez nagyon sok változást idéz majd elő bennem. Már most, a várandósságom alatt érzékelem ezeket. Például eddig egyáltalán nem érdekelt a főzés, de az utóbbi időben azt érzem, hogy imádok főzni, otthon lenni, vezetni, ami idáig nem volt ennyire az életem része. Nagyon sokat mondtam magamra, hogy tehetségtelen vagyok kézműves dolgokban, rajzolásban, ám most nagyon megszerettem” – nyilatkozta Bogi, majd így folytatta.

„Talán erre törekszem a következő években, hogy azokat a falakat, amiket felállítottam magam elé, illetve azokat, amiket stigmaként magamra húztam, hogy én ebben nem vagyok jó, megpróbáljam megfejteni: hogy miért álltam eddig így hozzá, és hogy picit megváltozzon a véleményem vagy a hozzáállásom ezeket a dolgokat illetően” – fűzte hozzá a kismama.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top