nlc.hu
Sztárok

Vitray Tamást már nem a bizonyítási vágy hajtja

Vitray Tamás lassan 91 évesen is fitt: „Naponta edzem a szobagépemen”

Bár a legendás tévés ősszel már 91 éves lesz, képtelen leállni.

Vitray Tamás a televíziózástól ugyan már visszavonult, de mint mondja, a munka a lételeme. A Kossuth-díjas újságíró a Magda című dokumentumfilmje bemutatója kapcsán került a címlapokra, amelyben Nádor Magda operaénekesnő életét filmesítette meg. A tévés továbbra is nagyon aktív életet él, gondot fordít az egészségére, és nem csak a génjeitől várja a csodát.

Vitray Tamás

Vitray Tamás Fotó: Korponai Tamás

„Naponta edzem a szobagépemen, hosszan gyalogolok és tornázom is még. A szellemi frissességemet pedig igyekszem a kíváncsiságommal és az aktivitásommal fenntartani. Nem tudom, miben különbözöm a húsz évvel ezelőtti önmagamtól. Nem másokkal mértem össze magam soha, hanem az elvárásaimmal. Remélem, rosszabb nem lettem semmivel sem, csupán lassabb, szemlélődőbb” – mondta a hot! magazinnak az elvált Vitray Tamás, majd hozzátette:

„A visszavonulás nem arról szól, hogy nem dolgozok többet. Nem tudok tétlenül ülni. Nyilván hatvanöt év munka után már nem a bizonyítási vágy hajt, hanem mindössze az, hogy a lételemem a munka” – jelentette ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top