nlc.hu
Sztárok

ByeAlex elmondta, hogy a szülei nem számítottak rá, hogy fiú lesz

ByeAlex vallomása: „Azt hitték, hogy lány leszek”

Az énekes egyik kedvenc színe a rózsaszín.

ByeAlex mindig is az extrém megjelenéséről volt híres. Többször is láthattuk az elmúlt években más-más hajszínekkel, vagy meglepő szettekkel. Az előadó különleges ízlése nem lehet véletlen: az izmos felsőtestű ByeAlex egy interjúban elárulta, hogy az egyik kedvenc színe a rózsaszín, valószínűleg azért, mert születésekor családja egy kislány érkezésére számított.

ByeAlex (Márta Alex)

ByeAlex (Márta Alex) Fotó: Trenka Attila

„Biztos a személyiségemmel is kib***tak anyámék, amikor azt várták, hogy lány szülessen, mert azt hitték, hogy lány leszek” – vallotta be a zenész az After című műsorban, majd azt is elmesélte, hogy a kórházból rózsaszín, kislányos ruhadarabokban hozták el.

„Nem volt más ruha, aztán vettek csak nekem fiú ruhákat” – tette hozzá. Az X-Faktor egykori mentorának nincs ezzel problémája, elmondása szerint ez a szín azóta is meghatározó szerepet tölt be az életében. Az énekes egyébként nemrég a hazai politikáról fejtette ki a véleményét

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top