nlc.hu
Sztárok

Híradós lesz Köböl Anita

Teljesen váratlanul érte Köböl Anitát, hogy Stohl Luca helyére léphet a Híradóban – most újra át kell szerveznie az egész életét

Még több feladat hárul mostantól a családjára.

Mint arról beszámoltunk, Stohl Luca elbúcsúzott a műsorvezetéstől, a kismamát Köböl Anita váltja az ATV Híradóban. Az egyedülálló anyuka elárulta a naphire.hu-nak, hogy a karrierje csúcsának tartja a lehetőséget, ugyanakkor a családjára most még több feladat hárul.

Köböl Anita

Köböl Anita váltja Stohl Lucát az ATV Híradó műsorvezetői székében – Forrás: Nők, filter nélkül Köböl Anitával – videó / YouTube

Elmondása szerint nem számított rá, teljesen váratlanul érte a felkérés a Híradóba, ami számára a szakma csúcsát jelenti. “Boldogan és hálásan álltam az újabb feladat elé. Most előttem egy újabb kihívás, miközben a magánéletemre is szeretnék időt szánni, és ezek között igyekszem jól egyensúlyozni” – vallotta be Köböl Anita, akinek most újra át kell szerveznie az egész életét.

A kislányomat egyedül nevelem, így emiatt a szüleim segítségére és támogatására a továbbiakban is nagy szükségem van. Ez még további szervezést igényel tőlük, úgyhogy ezentúl a keresztszülőket is jobban bevonjuk a hétköznapokba” – mesélte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top