nlc.hu
Sztárok

Benita gazdasszony az idősebb férfiakhoz vonzódik

A Házasodna a gazda Benitája: „A tapasztaltabb, idősebb férfiak az eseteim”

A munkájában sikeres, a magánéletében társra vágyik.

Benita gazdasszony is a Házasodna a gazda következő évadának társkeresői között van, várja a jelentkezőket, hogy olyan embereket ismerhessen meg, akikkel valószínűleg másképp nem sodorná össze az élet. A kakucsi lány 34 lovat tart, 2018-ban saját versenycsapatot alapított, nagyon sikeres a munkájában, ám nem tagadja, hiányzik mellőle egy férfi, akire mindenben számíthat.

Benita gazdasszony

Fotó: Instagram

„A munkám miatt nagyon kevés időm van az ismerkedésre. Úgy gondoltam, hogy a műsor talán segíthet megoldani ezt a problémát, és a Házasodna a gazda által találkozhatok olyan férfiakkal is, akikkel egyébként biztosan nem sodort volna össze az élet. Alapvetően nekem a nálam kicsit idősebb férfiak az eseteim, akik már tapasztaltabbak, kész egzisztenciával rendelkeznek, céltudatosak, nem a szórakozóhelyekre meg a plázákba járnak, hanem már megvan a saját életük” – árulta el a Story magazinnak a fiatal lány, majd hozzátette, bár eléggé helyhez kötött a munkája, kész kompromisszumokat kötni egy sikeres kapcsolat érdekében. 

Benita csupán fél éve szingli, azelőtt volt egy másfél éves kapcsolata, aki az első szerelem volt az életében. „A szakítás után kellett egy kis idő, amíg összeszedtem magam. Nem azért lett vége, mert sérült volna a bizalom, hanem egyszerűen azért, mert az életvitelünket nem tudtuk összeegyeztetni. Aztán mélypontra kerültem. Volt egy barátnőm, aki influencer és modell, ő vitt bele engem is abba a szakmába. A modell-
kedés segített, hogy túl legyek a csalódáson” – mondta a gazdasszony, aki a fotózások által meg tudja élni a nőiességét, ami egyben nagy önbizalomlöket számára.

Benita arról is beszélt a lapnak, hogy bár az édesapja nem tud arról, hogy jelentkezett a műsorba, az édesanyja és a barátai mindenben támogatják. Utóbbi az, akire bármikor számíthat a munkájában is.

„Édesanyám nagyon sokat segít nekem, a saját munkája mellett, amikor csak teheti, jön. Ha nyaralni megyek, akkor is sokszor ő tartja a frontot, illetve a csapatom tagjai, akikben szintén megbízom. Úgy érzem, a szakmámban nagyon sikeres vagyok, jó lenne, ha hamarosan a magánéletemről is elmondhatnám ugyanezt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top