nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsát a lába miatt csúfolták

Lába miatt évekig csúfolták Demcsák Zsuzsát: „Ha sokan mondják, az ember elhiszi, hogy akkor tényleg valami gáz van vele”

Sokáig rejtegette ezt a testrészét a tévés.

A plasztikai beavatkozásokról és önmagunk elfogadásáról is beszélgettek többek között Bochkor Gábor vendégei az ATV stúdiójában, ahol kiderült: a lába miatt hosszú ideig csúfolták Demcsák Zsuzsát, ezért a tévés 30 éves koráig rejtegette ezt a testrészét – írja a naphire.hu.

Demcsák Zsuzsa,

Demcsák Zsuzsa a Farm VIP-ben – Fotó: Sajtószoba

A műsorvezető ugyanis élsportoló volt, röplabdázott, és a vádlijai ettől nagyon izmosak lettek. “Engem mindig azzal csúfoltak, amikor fiatal voltam (…): Steffi Grafnak hívtak. És nekem Steffi Graf egy gyönyörű nő volt. (…) Ha sokan mondják, csúfolnak és mutogatnak rá, akkor az egy rossz érzés, az ember elhiszi, hogy akkor tényleg valami gáz van vele” – vallotta be.

A portál beszámolója szerint Demcsák Zsuzsa egy meseszép ruhában érkezett az  ATV #Bochkor című műsorának a felvételére, amiben a sokáig rejtegetett lábait is megmutatta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top