nlc.hu
Sztárok
Peter Srámek és a Fonogram-díj

Ezt üzeni kritikusainak Peter Srámek

Fonogram-díjat kapott Peter Srámek. Az énekes beszélt az elismerésről és a kritikusairól is.

Bár a hírekbe mostanában a Zámbó Krisztiánnal folytatott vitája miatt került, Peter Srámek a napokban Fonogram-díjat kapott. A magyar zenei szakma elismerése kapcsán az énekes a Borsnak azt mondta, korábban azt érezte, a hazai zenei közeg nem különösebben figyeli a munkásságát, ami rosszul esett neki.

Megtartották a Televíziós Újságírók Díj gálaestet, a Budapest Music Centerben. Budapest. 2023.03.29.

Peter Srámek díjat kapott, majd kritikusainak üzent (Fotó: Trenka Attila)

A rajongóim mindig mellettem voltak, és a legnagyobb visszaigazolás számomra az emberek szeretete. Ez vitt előre! Kilenc évet váram, de megvan. Mindig tudni kell megújulni, talán ez a titka, hogy hosszú távon fenn tudjon maradni egy előadó. Amikor Magyarországra jöttem, nem beszéltem jól a nyelvet, de megtanultam. Ma már a filmeket is magyarul nézem, sőt még olvasni is szoktam. Befogadtak, soha nem éreztem azt, hogy nem tartozom ide. Ezt mindig igyekeztem meghálálni, és büszke vagyok, hogy itt élhetek” – mondta Peter. 

Üzent a kritikusainak is. „A rosszindulatú embereknek azt a sok energiát, amit a kritizálásomba fektetnek, értékes dolgokra kellene fordítani, és akkor ők is eljutnak oda, ahova nekem sikerült. Én csak előre nézek és még többet szeretnék visszaadni azért a sok szeretetért, amit eddig kaptam. Szerencsés vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek és amire mindig is vágytam.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top