nlc.hu
Sztárok

Rubint Rella vallomása a babaprojektről

Rubint Rella: „Lesz babaprojekt a közeljövőben, de most nagyon a karrier van a szemem előtt”

Egyelőre nem tervez babázni Rubint Réka unokahúga.

Jelenleg nem tud másra koncentrálni Rubint Rella, csak a munkájára. Minderről a minap a Reggeliben vallott a fitness instruktor, élelmiszermérnök, aki emellett arról is mesélt, hogyan segít a vendégein a hathetes életmódprogramjával, valamint általános tanácsokat is mondott azoknak, akik fogyni szeretnének.

Rubint Rella,

Rubint Relláék még várnak a babaprojekttel – Forrás: RTL / Reggeli – videó

Minden rendben velünk. Nyilván majd babaprojekt is lesz a közeljövőben, de most egyelőre nagyon a karrier van a szemem előtt, és annyira, hogy másra nem is tudok gondolni” – árulta el Rubint Rella, aki ha teheti, utazgat. Mivel a focista férjének csupán 2-3 hét szabadsága van, inkább a barátnőivel kell útra.

A bajnokság vége után van nekünk 2-3 szabad hét, akkor szoktunk csak elmenni nyaralni, illetve decemberben is van 2 hét, de ezenkívül nagyon kötött Somának, nem tud jönni-menni. Én próbálok magamnak különböző utakat beszervezni, és a barátnőimmel utazgatok” – mondta el Rubint Réka unokahúga.

A fitness instruktor nem titkolja, olykor azért nála is elő szokott fordulni, hogy nincs kedve mozogni. “A versenyfelkészülés alatt annyira beleégett a fejembe, hogy kell az a heti 4 kardió, kell mindennap súlyzós edzés, a vasárnap lehet pihenőnap, de ha nem, az még jobb, és sokáig így bűntudatom volt, ha nem mentem el edzeni. Mostanra már sikerült ezt úgy leküzdenem, hogy inkább kevesebbet eszek, jobban odafigyelek a kajára, de nem fogok a kardomba dőlni, hogy ‘Úristen, ma nem  mentem el edzeni!’ ” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top