nlc.hu
Sztárok

Rubint Rella a focistafeleségekről

Rubint Rella elmondta, milyen focistafeleségnek lenni, aminek ő nem tartja magát

Megvannak az előnyei és a hátrányai is.

A napokban minden szem Szoboszlai Dominikra szegeződött, akit rekordösszegért vásárolt meg a Liverpool. Miután a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya aláírta a szerződését, a brit és a magyar sajtó is górcső alá vette kedvesét, a 21 éves Gécsek Fannit, akit szimplán úgy jellemeztek: „nem csak szép, de okos is”. A Reggeliben is erről beszélgettek, amihez Rubint Rellát hívták vendégül, aki jártas a témában, hiszen Novothny Soma feleségeként már évek óta a „focistafeleségek” életét éli. 

Rubint Rella és Novothny Soma

Rubint Rella és Novothny Soma ( Fotó: Birton Szabolcs)

„Akármilyen negatív jelző ez a »focistafeleség«, én nem tartom magam annak” – kezdte a fitneszedző, mire Tihanyi Péter hozzáfűzte, a focistafeleségek alatt ő azokra a nőkre gondol, akik nem csinálnak semmit a férjük mellett.

Ezt követően Rella elmondta, milyen előnyei és hátrányai vannak, ha egy élsportolóhoz megy valaki feleségül. „Nagyon sok pozitívummal jár, mert kicsit olyan, mintha egy utazó blogger lennék. Olyan helyekre jutottunk el, mint például Korea, ahova valószínűleg nyaralni nem mentünk volna el soha. Ha már ott voltunk, a világ azon részén, akkor a környező országokat és városokat is megnéztük. Az életünk sem volt unalmas, mert egy-másfél év után mindig elköltöztünk valahova. Ez abszolút pozitívum, szerintem. Negatívumnak pedig azt tudnám felhozni, hogy nem tudsz előre tervezni, nem tudod, hol leszel egy hónap múlva.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top