nlc.hu
Sztárok

Rubint Rella a gyerekvállalásról

„Még nincs itt az ideje” – Rubint Rella őszintén beszélt a gyerekvállalásról

Vannak félelmei az influenszernek.

Rubint Rella és Novothny Soma májusban házasodtak össze. A 25 éves influenszer, fitneszedző többször beszélt már a gyerekvállalásról. Korábban azt nyilatkozta, mindig is úgy képzelte el, hogy fiatal feleség és fiatal anyuka lesz.

Rubint Rella

Rubint Rella a Reggeliben

Amióta Rella és focista párja összekötötték az életüket, még többet teszik fel nekik a kérdést, mikor jön már a baba. Arra, hogy zavarják-e ezek a kérdések, és hogy mi a válasza erre, azt az RTL Klub Reggeliben most elmondta. 

„Nem zavar, hadd kérdezzék. Aztán mindig mondom nekik, hogy igen, a Soma már nagyon szeretne, én még nem érzem itt az idejét. Lehet, ez azért van, mert volt egy ilyen lazább hónapom és nyomást érzek magamon, hogy túl sok szabadidőm van, ez nem jó. Mi lesz, ha lesz egy babánk? Akkor oda kellene szentelnem az időmet. És attól félek, hogy azt hogy fogom viselni. Egy belső feszültség van bennem, amikor meghallom a babavállalás témát, és elgondolkozom, hogy még nincs itt az ideje” – mondta Rella, aki még csak most fogja befejezni tanulmányait. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top