nlc.hu
Sztárok

Valkusz Milán a női rajongókról

Így reagál Valkusz Milán barátnője a női rajongókra

Petrának nincs könnyű dolga, de úgy tűnik, immár jól kezeli a helyzetet.

Valkusz Milán nem csak a Hal a tortán kulisszáiról mesélt a Mokkában, hanem a magánéletébe is betekintést engedett. A ValMar énekese elárulta, hogyan reagál a barátnője a női rajongókra.

Valkusz Milán,

Valkusz Milán a Sztárban Sztár után a Hal a tortán-ban tűnt fel – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Nyilvánvalóan minden előadóművész imádja a rajongókat. Azért mentek fel a színpadra, hogy tessen az, amit ott fent megmutattok. Te hogyan veszed azt, hogy barátnőd van, de jönnek a csajok, hogy Csak egy kép! Csak egy puszi az arcodra! … ezeket te hogyan tudod jól kezelni?” – kérdezett rá a műsorvezető, Orosz Barbi.

Nagyon jól” – válaszolta Valkusz Milán nevetve. “Igazából a rajongást és a koncerten az adott szituációt abszolút semleges dologként lehet kezelni” – tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy a barátnője jól rezonálja-e le otthon a női rajongókat, Miló a következőket mondta mosolyogva: “Most már igen”.

A ValMar énekesét egyébként Rubint Rellával akarta összeboronálni Paprika Dorina a Hal a tortán-ban, de Valkusz Milán teljesen felháborodott ezen. “Miről beszélsz? Barátnőm van!” – kelt ki magából a kamerák előtt.

A Sztár Sztár során egyébként felröppentek olyan pletykák, miszerint szakított az énekes és a barátnője, ugyanis Petra több adásban nem volt jelen a stúdióban, Valkusz azonban a döntő előtti napokban minden kétséget eloszlatott: “Megvagyunk Petrával, nem szakítottunk“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top