nlc.hu
Sztárok

Kétszer is elment a Rádió 1-hez az éjszaka közepén

Kiderült, ki akart betörni Sebestyén Balázsékhoz

Beszélni akart a néppel.

Ahogy korábban megírtuk, egy őrjöngő férfi akart betörni a Rádió 1 székházába, melyről a színésznek állt Sebestyén Balázs is beszámolt a rádióban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Facebook-oldalán írta le a részleteket az üggyel kapcsolatban. Kiderült, hogy egy miskolci férfiről van szó, aki „csak” beszélni akart a néppel, és a világgal. Íme, mit tett például a nyílászáróval:

„A 35 éves férfi elgondolása után a megvalósítás mezejére lépett, és önmaga valójában meg is jelent a stúdiónál, ott egy biztonsági őr megkérte, hogy ugyan, nem hagyná-e abba a bezárt fotocellás ajtó feszegetését, hiába hangoztatta ő, hogy »élő adásban akar beszélni a néppel«. A merev elzárkózásba ütköző bolygómegmentés első, kudarcos etapja után autójával elhagyta a helyszínt, de küldetéstudata nemigen hagyta nyugodni, ezért jó félóra múlva visszatért oda, jó eséllyel, hogy mégiscsak keresztülverje fontos mondanivalóját a szigorú őrszemélyzet blokádján. (…) Vesztére, ekkor már az időközben értesített járőrök is ott voltak, akik rövid egyeztetés után elfogták, és előállították az I. kerületi Rendőrkapitányságra. Beismerte tettét, itt is megemlítette, hogy a Föld megmentése érdekében akart beszélni a »néppel«. A nyílászáró helybenhagyása, és másokat megbotránkoztató viselkedése miatt a férfival szemben rongálás és garázdaság miatt indult eljárás, őrizetbevételét követően egészségügyi intézménybe szállították kivizsgálásra” – részletezték a posztban.

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Trenka Attila)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top