nlc.hu
Sztárok

Sebestyén Balázst hamarosan színpadon láthatjuk

„Nagyon komfortzónán kívül van” – Sebestyén Balázs kipróbálja magát színészként

Büszkén mesélte a felkérést.

Sebestyén Balázst hosszú évek óta láthatjuk a tévé képernyőjén, mint műsorvezető, vagy hallhatjuk a rádióban reggelente Vadon Jani és Rákóczi Feri társaságában a Balázsék című műsorban. Most viszont arról büszkélkedett Janiéknak, hogy egy új szerepben próbálhatja ki magát: színészként, méghozzá egy olyan darabban, amiben egy személyben fog szerepelni. 

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: Schumy Csaba)

Képzeljétek el, hogy felhívtak az Átrium színházból. Nagyon nagy megtiszteltetés és meg is lepődtem. Van nekik egy darabjuk, aminek az a címe, hogy Fehér nyuszi, vörös nyuszi. A jellegzetessége az, hogy nincs díszlet, nincs rendező, nincs semmi, hanem te ülsz ki a színpadra és az iráni szerző által odaadott forgatókönyvvel, végigviszed azt a 600 embert úgy a színpadon, hogy valójában nem tudod, mi történik a színházi előadás közben, se te, se a nézők” – mesélte Balázs a Rádió1 reggeli műsorában. Hozzátette, nem azonnal mondott igent a felkérésre.

„Mondtam, hogy én nagyon örülök, de nem vagyok színész. Hogy kerülök ilyen illusztris csapatba? Gondolkoztam egy-két napot, hogy tudok-e ezzel valamit kezdeni. Nagyon komfortzónán kívül van, de nagyon komfortzónán belül is van. Kértem egy hétvégét, és azt mondtam, hogy oké!” – mondta a híresség. A Fehér nyuszi, vörös nyuszi forgatókönyvét tehát rendszerint a főszereplő olvassa fel, és egy személyben játssza el a darabot. Nincs próba, jelmez vagy díszletek, a produkció improvizációra, és a közönséggel való közös játékra épül. Korábban Peller Anna, Alföldi Róbert, Mucsi Zoltán, Hernádi Judit, Rudolf Péter, Gálvölgyi János, és Kovács Patrícia is elvállalta már az előadást. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top