nlc.hu
Életmód

Sebestyén Balázst nem ismerték fel

„Valóvilágos vagy? Színész? Énekelsz?” – nem ismerték fel Sebestyén Balázst egy étteremben

A műsorvezető elgondolkodott a történtek után.

Sebestyén Balázs 19 éve szerepel képernyőn és sok éve hallani a hangját mindennap a Rádió1 reggeli műsorában. Azonban vele is előfordul, hogy egy idegennek egyszerűen nem ugrik be, honnan ismeri, ez pedig mélyen elgondolkodtatta. 

Sebestyén Balázs

Sebestyén Balázs (Fotó: RTL)

Vannak generációk, akiket egészen egyszerűen el kell engedned. De ha megvan az, hogy mennyire azonosulsz az önképeddel, vagy mennyire nem, vagy mennyire kezeled azt a helyén, miközben tudod, hogy az a világ rendje, hogy szépen elmúljál, és bizonyos generációknál kikopjál, akkor ez egy tök jó dolog – magyarázta a műsorvezető a hvg.hu Fülke Extra című műsorában, majd felidézett egy esetet. – Múltkor elmentem egy gyorsétterembe, kértem egy hamburgert, ott ült mellettem a gyerek. Drive volt, előrementem, és elhúzta a csávó az ablakot, majd elkezdett méregetni. Mondja nekem: „Hú, várjál, ki vagy? Olyan ismerős vagy. Valóvilágos vagy? Színész? Nem jut eszembe. Segíts már! Énekelsz?”, de nem mondtam meg. Csak ültem és röhögtem. Nagyon vicces volt, hogy van egy-két generáció, akinek nyilván a hangom mond többet, vagy már az sem. Vagy egészen egyszerűen nem ismernek. De ez teljesen oké. Majd tovább mentünk, és közönyösen azt mondta a gyerek, hogy „Látod, apa, így megy az idő. Így fogsz elmúlni”. Mire mondtam neki, hogy „Beni, milyen nagy tanítás ez, így van”. Ez egy igazán szép metaforája volt annak, ami történik. Egy szép kép volt. És igen, ez vele jár, hogy bizonyos platformokon már nem szerepelsz, nem vagy már ott. De ez nem baj.

(via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top