nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóra szépségének titka

Ördög Nóra szépségének titkáról: „Látom a hibáimat, de megtanultam velük együtt élni”

Már most odafigyel mindenre.

Kívülről úgy tűnhet, Ördög Nórának nincs megállás az életében: a TV2 nagy sikerű műsorainak a házigazdája, üzletasszony, emellett édesanya és feleség is. Viszont a kor mintha nem fogna rajta. 

Ördög Nőra

Ördög Nóra Fotó: TV2

A műsorvezető a HOT! magazinnak árulta el, mit tesz a fiatalos megjelenése érdekében. 

„Negyvenegy éves vagyok, még nem foglalkoztatnak nagyon intenzíven a ráncok és a korom, mégsem akarok elbizakodottan állni a dologhoz. Tudatában vagyok, hogy én sem leszek fiatalabb. Bármennyire nehezen tudom beleszorítani a hétköznapjaimba, egy ideje elkezdtem rendszeresen járni szépségterapeutához. Az arcom a munkaeszközöm, és bár jó minőségű sminkeket használunk, sokféle hatás éri nap mint nap, ezért muszáj karbantartani a bőrömet – mesélte Nóri, aki  életében egyszer kipróbálta a mikrotűs kezelést, de ennél nagyobb beavatkozásra még nem kerített sort. – Évekkel ezelőtt voltam egy ilyen kezelésen, ami jól működött, beindította a kollagéntermelést, kisimultabb lettem. Utána találtam rá Hancz Marianna szépségterapeutára, akihez havonta járok, és személyre szabottan ápolgatja az arcbőrömet. Rám néz, és eldönti, hogy mi az a szérum, koktél, amit éppen igényelek. Őszintén szólva lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem a szeretteimmel töltöm azt az időt, de havonta igyekszem eljutni. Én vagyok az a lány, akinél a kényeztető rész általában kimarad. Amikor a kozmetikus megelégeli, hogy e-mailekre válaszolgatok, rám tesz egy maszkot, ami alatt mozdulatlanul kell maradni, és bekapcsol egy relaxáló zenét.” 

Nóra hozzátette, odafigyel még a minőségi alvásra, sőt, ha úgy van ideje, kislányával együtt szépítkeznek. A megjelenésével elégedett, a hibáival pedig megtanult együtt élni. „Békében vagyok magammal; látom a hibáimat, de megtanultam velük együtt élni. Sok fronton kell helytállnom, amit persze magamnak kreálok. Folyamatos egyensúlyozásban vagyok anyaként, társként és a munkámban.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top