nlc.hu
Sztárok

Szőcs Renáta az anyaságról

Megszületett Szőcs Renáta első gyermeke

A TV2 Star Academy című műsorának felfedezettje két héttel hordta túl a kislányát.

Szőcs Renátának már kedden kórházba kellett vonulnia, hogy az orvosok felkészülhessenek arra, hogy művi úton indítsák be a szülést. Az énekesnő végül egy nappal később életet adott első gyermekének, melyről a Borsnak számolt be.

Szőcs Renáta

Szőcs Renáta (Fotó: TV2)

„Kedden mentem be a kórházba, és az orvosom úgy döntött, hogy első körben enyhe gyógyszeres rásegítéssel próbálja meg rábírni Améliát arra, hogy elinduljon. A doki azt mondta, hogy ez a folyamat napokon át is tarthat, így szerdán még teljes nyugalommal sétálgattam a kórház kertjében” – kezdte a lapnak az előadó, majd így folytatta. 

„Éreztem én, hogy valami történik, de nem gondoltam, hogy minden így felgyorsul. Egy darabig azt hittem, hogy csak képzelem, hogy jön a pici, de egy ponton túl rájöttem, hogy amit érzek, az bizony nagyon erős üzenet Améliától. Annyi időm maradt, hogy felhívtam a férjemet, aki percekkel később már mellettem is volt és már kezdődött is a csoda. Alig két óra vajúdás után, természetes úton megszületett a kislányunk, ráadásul pont úgy, ahogyan elképzeltük, vagyis a párom végig mellettem tudott lenni” – mesélte Szőcs Renáta, aki anyák napján már otthonában élvezheti az anyaság minden örömét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top