nlc.hu
Sztárok

Szőcs Reni kislányának neve

Különleges nevet választott születendő kislányának Szőcs Reni

Advent utolsó hétvégéjén, egy különleges családi bulin derült fény, hogy Szőcs Reni és párja kislányt várnak, sőt, már a baba nevét is kiválasztották.

Szőcs Renit 22 évesen ismerte meg az ország, ekkor nyerte meg ugyanis a TV2 Star Academy című műsorát. Az énekesi karrierjét azóta is egyengeti, egy ideje pedig a magánéletében is kiteljesedett. Két évvel ezelőtt férjhez ment, most pedig gyermeket vár.

„Már egy ideje megtudhattuk volna a születendő gyermekünk nemét, de úgy döntöttünk, hogy ennél a pillanatnál mindkettőnk teljes családjának jelen kell lennie. Ezért megvártuk az utolsó adventi hétvégét és hazautaztunk Erdélybe. Huszonhatan gyűltünk össze és egy kiadós ebéd után mindannyian kimentünk a kertbe, ahol végül meggyújtottuk a füstfáklyákat… Egészen addig, amíg fel nem szállt a hatalmas, rózsaszín füstfelhő, csak a testvérem felesége tudta, hogy kislányunk lesz, hiszen a nemet meghatározó genetikai vizsgálat eredményét csak neki küldték el. Mondjuk én azért sejtettem, hogy lányunk lesz, de ez csak amolyan nagyon erős megérzés volt” – mondta Reni.

Szőcs Reni gyermekének neme

Fotó: solwee/Nagy Zoltán

„Na, a név kérdése az nehéz »szülés« volt! Márkkal soha nem szoktunk vitázni, de miközben kerestük a kislányunk nevét, néhányszor összeszólalkoztunk. Ami nekem tetszett, az neki nem és persze fordítva, így egy egész napon át pörgettük az utóneveket, mire rátaláltunk a tökéletesre. Améliának fogják hívni…” – árulta el az énekesnő a Borsnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top