nlc.hu
Sztárok

Csoki rosszulléte a Hal a tortán-ban

Hal a tortán: Csoki rosszul lett a halottlátó Kiss Katónál

Fulladozott az egykori valóságshow-sztár.

A Hal a tortán e heti fordulójában Molnár Anikó, Judy, Vajtó Lajos és Chris Tanoh, azaz Csoki már megmutatták, mire képesek a konyhában. A pénteki adásban a halottlátó-léleklátó Kiss Katón volt a sor: ő látta vendégül a csapatot, ráadásul még egy szeánszot is tartott a vacsoravendégeivel. 

Csoki,

Fulladozott Csoki a füstölőtől – Forrás: Hal a tortán – videó

A halottlátó-léleklátó azt szerette volna megtudni, hogy esetleg ül-e átok valamelyik sztárvendégen, Csoki azonban elég nehezen viselte a körülményeket.

Csendesedjél el! Nézzél magadba!” – szólt rá Kiss Kató, Csoki azonban egyfolytában szenvedett. “Megpróbálok, csak nagyon szédülök ettől a füstölőtől” – fakadt ki. “Szerintem ezért látsz te szellemeket, mert ilyen füstölőkkel már én is mindent látnék” – jegyezte meg az egykori VV-játékos.

Amikor elkezdődött a szeánsz, vegyes érzések voltak bennem. Egyrészt majd megfulladtam a füstölőtől, mert az összes rám jött, másrészt nekem nehéz volt ott elengedni magam” – vallotta be utólag Csoki a riportszobában. A kamerák előtt arról is kitálalt, hogy egyáltalán nem hisz Kiss Kató különleges képességében.

A szeánszon amúgy fény derült arra, hogy valaki megátkozta Csokit, de a halottlátó megmentette a helyzetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top