nlc.hu
Sztárok

Ezért lett halottlátó Kiss Kató

Kiss Kató sosem akart halottlátó lenni: „14 szakmám van, mert mindig szerettem volna mást csinálni, mint ezt”

"Normális" életre vágyott, de végül mindig a halottlátásnál kötött ki.

A Hal a tortán pénteki adásában Kiss Kató elárulta a vacsoravendégeinek, hogy sosem akart halottlátó lenni. “14 szakmám van, mert mindig szerettem volna mást csinálni, mint amit csinálok, de mindig ugyanoda jutottam” – mesélte.

Kiss Kató,

Kiss Kató sok szakmával próbálkozott, de mindig visszajutott a halottlátáshoz – Forrás: Hal a tortán – videó

De miért?” – kérdezett rá Molnár Anikó, mire Kató megindokolta: “Mert nem akartam halottlátó lenni. Ez nem elfogadott dolog, és féltem a nép haragjától, az ítéletétől, ezért szerettem volna ‘normális’ ember lenni, ami nem sikerült. Én megpróbáltam ‘normális’ lenni, (…) de így is, úgy is bármit csinálok, látom őket”.

Mire Csoki megjegyezte: “Ez rossz lehet“.

Tehát ez az első szakmám” – vezette fel Kiss Kató, aki ezután a többit is sorolta: “Cukrász, elvégeztem a sajtkészítőt, pszichológia, önismeret, grafológia, arcdiagnosztika, trüffel-készítő, macaron-készítő, fagylaltkészítő, (….) sminkes és boncmesteri”.

Csokinak megvolt minderről a véleménye, aminek a riportszobában hangot is adott: “Úgy gondolom, hogy a Katónak azért van ennyi szakmája, mert semelyikben nem találta meg önmagát“.

Kiss Kató amúgy arról is mesélt a vacsoravendégeinek, hogy honnan ered a különleges képessége: “7 éves koromban megrázott az áram. Én ennek tulajdonítom a másságot.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top