nlc.hu
Sztárok

Interjút adott a börtönből szabadult Herczeg Zoltán

„Eldöntötte, hogy ember marad” – Interjút adott a börtönből szabadult Herczeg Zoltán

A divattervező eldöntötte, nem hagyja magát megtörni a börtönben.
Herczeg Zoltán

Április végén, fél év után kiengedték a rács mögül Herczeg Zoltánt, akit októberben tartóztattak le egy másik férfival együtt drogkereskedelem gyanúja miatt. Szabadulása után a divattervező elsőként a Fókusznak adott hosszú interjút, a beszélgetésről a Reggeliben számoltak be. 

„Zoli rendkívül erős, úgy fogalmazott, hogy a mennyországból került egy perc alatt a pokolba. Azt rögtön eldöntötte, hogy erősen távozik a börtönből, ember marad, és nem engedi, hogy megtörjék. És ez sugárzik róla most is” – mondta Virágh Orsolya, a Fókusz felelős szerkesztője a divattervezőről. 

Herczeg Zoltán az interjúban elismeri, hogy drogot fogyasztott, de azt teljes mértékben visszautasítja, hogy drogkereskedő lenne. Szerinte az ellene indított eljárás nem a fűről szól, mert ha arról szólna, akkor a fél budapesti értelmiséget le lehetne tartóztatni.

A divattervező beszélt arról is, hogy a rácsok mögött nemcsak magára gondolt, hanem a szeretteire, például a szerelmére és a szüleire is. Szégyellte, hogy a kisvárosban élő szülei miatta nem tudnak emelt fővel végigmenni az utcán.

A teljes beszélgetés hétfő este 19 órától látható a Fókuszban.

(Kiemelt kép: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top