nlc.hu
Sztárok

Nyomoz a rendőrség Gelencsér Timi feljelentése miatt

Gelencsér Timi feljelentése célt ér, a rendőrség nyomozni kezdett rágalmazás miatt

Sokan úgy gondolják, hogy a közösségi médiában kommentelőként bármit mondhatnak bárkinek, annak nem lesznek következményei, főképp ha álprofil mögül teszik. Gelencsér Tímea azért tett feljelentést még tavaly, hogy megmutassa, ez nem így van. A rendőrség most megkezdte a nyomozást.
Gelencsér Tímea

Tavaly olyan hajmeresztő pletykák jelentek meg a nyilvánosságban Gelencsér Tímeáról, hogy a modell-műsorvezető úgy döntött, hogy nem hagyja szó nélkül és a rendőrséghez fordul. Akkoriban sokan nem igazán vették komolyan a feljelentését, mondván, hogy az efféle ügyek rendszerint következmény nélkül maradnak, és online mindenki azt mond, amit csak akar.

Most azonban úgy fest, Gelencsér feljelentését nagyon is komolyan vette a rendőrség. Ezt maga a műsorvezető erősítette meg egy Instagram-posztjában.

Képzeljétek, a bíróság utasítására a a rendőrség ELRENDELTE A NYOMOZÁST az egyes platformokon megjelenő, becsületsértő tartalmakat közzétevő IP cím-felhasználók kapcsán! Ebből következik, hogy nemcsak szerintem bűncselekmény álprofillal az interneten rágalmazni, hanem a hivatalos szervek szerint is! Attól még, hogy valaki ezt név és arc nélkül teszi, az ugyanúgy büntetendő, mint amikor ez szemtől-szembe történik. Sőt! Köszönöm a hatóságoknak, hogy foglalkoznak ezzel az üggyel, jó érzés tudni, hogyha segítségért fordulok hozzájuk, akkor igenis kapok segítséget!

– írta a posztjában, amiben egyben arra is figyelmeztette a rágalmazókat, hogy a rendőrség megkeresésére a közösségimédia-oldalak kiadják még az azóta törölt felhasználók adatait is, így ők is megtalálhatóvá válnak. Továbbá örül, hogy az emberek nem tehetnek meg mindent a klaviatúrájuk mögé bújva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top