nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Timi feljelentést tett

„Nem csak magamért állok ki, hanem mindenkiért, aki ennek áldozata” – Gelencsér Timi feljelentette a kommentelőket

Reméli, többek ellen is eljárást indítanak majd.

A TV2 műsorvezetője, Gelencsér Tímea ritkán oszt meg magánéleti tartalmakat a közösségi oldalain, azonban most kivételt tett. Timi a nyáron még inkább a figyelem középpontjába került, amikor szerepelt az Ázsia Expressz harmadik évadában, ahol többször is összebalhéztak Gáspár Győzővel. Ebben az időszakban szárnyra keltek olyan pletykák, miszerint társával, Balogh Szimivel megromlott a kapcsolatuk. 

Gelencsér Timi

Gelencsér Tímea (Fotó: Instagram)

Ahogy az az internettől megszokható, rengetegen kommentelnek a celebek fotóihoz kép és név nélkül, és különböző csoportokban, platformokon megosztják egymással, ki, milyen pletykát tud egy-egy hírességről. Ebből lett most elege Timinek, aki egy hosszú Instagram-bejegyzésben jelentette be, hogy feljelentést tesz rosszakarói ellen. 

„Eljött az idő, hogy életemben először nyilvánosan kiálljak magamért! Az a bizonyos pohár most csordultig telt. Nyár óta tart a jelenség, ahol hajmeresztőbbnél hajmeresztőbb, valótlan történeteket olvasok magamról, amit emberek teljes bizonyossággal állítanak és terjesztenek. Olyan emberek, akik a klaviatúra mögé bújva, nevüket és arcukat nem vállalva, bármilyen hazugságot leírnak, nemcsak erkölcsi, hanem anyagi kárt is okozva ezzel az általuk egyébként nem ismert, de ok nélkül megítélt személynek! Nem tűröm ezt tovább és azt sem hagyom, hogy ezek az emberek (minden mellett) a valós, emberi kapcsolataimat is tönkretegyék a kreált, valótlan állításaikkal, majd mindezt büntetlenül megússzanak. A rágalmazás, becsületsértés, és a jó hírnév megsértése bűncselekmény, amivel én nem tudok mit kezdeni csak egy valamit: a nyomozó hatósághoz fordultam és feljelentést tettem. Kiemelném, hogy nem a negatív kommentekkel van problémám, ha valaki a külsőmet vagy a kvalitásaimat kritizálja, az szíve joga. Véleményt nyilvánítani mindenkinek lehet, ellenben rágalmazni, mások becsületébe ok nélkül belegázolni már nem. Jelen esetben nemcsak magamért állok ki, hanem mindenkiért, aki ennek áldozata” – írja a bejegyzésében, melyben részletesen kitér arra, hogy konkrét profilokat is elküldött a rendőrségnek, és bizonyos csoportok, platformok adminjait.  Reméli, IP-cím alapján hamarosan elfogják a rágalmazókat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top