nlc.hu
Sztárok

Jákob Zoltán konyhai kiegészítői

Jákob Zoltán Versace evőeszközzel fogyasztja a rakott krumplit

A következő Nagy Ő odavan a szép konyhai kellékekért.

Lékai-Kiss Ramóna korlátozott ideig megtekinthető Instagram-történetében mutatott meg egy-két kulisszatitkot a TV2-es műsor forgatásáról. A műsorvezető követőinek a rakott krumplin akadt meg a szemük, melyet egy arany színű Versace evőeszközzel ettek, méghozzá egy aranytálcáról. Ez az étkészlet igencsak drága, ugyanis egy darab villa kerülhet 180 ezer forintba is, a teljes készletet pedig darabszámtól függően 8-11 millió forintba is fájhat. Az ismét szívesen gyereket vállaló Jákob Zoltán elmondta, hogy odavan ezért a dizájnért.

Jákob Zoltán

Jákob Zoltán Fotó: TV2

„Valóban van néhány, vagyis jó néhány Versace cuccom. Egyszerűen azért, mert ezek a ruhák, tárgyak és kiegészítők a valódi luxus érzését adják. A világon mindenhol és mindenkinek ugyanazt üzeni a Medúza fej és a sorminta” – árulta el a Ripostnak a milliárdos, majd így folytatta.

„Az a helyzet, hogy a márka nemcsak ruházatban, de lakberendezési tárgyakban is igen erős. Szeretem, hogy reggel beleugrom a papucsomba, kimegyek a nappalimba, megállok a váza mellett és minden mindennel összepasszol. Teljes étkészletem egyébként nincs. Mindenből kettőt-kettőt vettem. Azzal a céllal, hogy amikor majd megtalálom életem párját, megadhassam a módját egy kettesben elköltött reggelinek, ebédnek, vagy vacsorának. Szeretném, ha a hölgy érezné, hogy mi ketten kiváltságosak vagyunk” – magyarázta Jákob Zoltán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top