nlc.hu
Sztárok

Borbély Alexandra Tatár Csillának vallott

Borbély Alexandra a házasságáról: „Mindenki olyan embert kap maga mellé, akitől elkezd egyszer csak lelazulni”

Tatár Csilla KIRAKÓS! című podcastjének első vendége Borbély Alexandra volt.

Tegnap este startolt Tatár Csilla legújabb podcastje KIRAKÓS! címmel, melynek első adásában a női cipőtervező, Vágó Réka társaságában beszélgettek Borbély Alexandrával.

Borbély Alexandra

Borbély Alexandra (KIRAKÓS!)

Bár a színésznő és Nagy Ervin lassan két éve élnek boldog házasságban, Alexandra a műsorban elárulta, hogy csöppet sem indult zökkenőmentesen a kapcsolatuk. A két színész teljesen más személyiséggel rendelkezik, mely megnehezítette az összecsiszolódást, végül azonban mindkettőjüknek sikerült a másikhoz idomulnia.

„Én egy türelmetlen, stresszes, szorongó ember vagyok. Most már kevésbé, hogy hozzámentem egy olyan emberhez, aki nagyon laza. Nyilván közelítenünk kell egymás felé, hogy ne legyenek olyan nagyok a feszültségek. Mindenki olyan embert kap maga mellé, akitől elkezd egyszer csak lelazulni, remélhetőleg, ő meg talán pontosabb lesz egyszer” – mesélte Alexandra, majd Tatár Csilla megkérdezte, meghatározta-e a személyiségét, hogy egy „laza csávóhoz” ment feleségül.

 „Lelazultam, de az elején nagyon nehéz volt. Csak aztán az ember felfogja, hogy ő nem lesz más, nem lesz olyan, mint én, én pedig egyszer csak rájövök, hogy nem azért van pont ő mellettem, mert sokkal könnyebb, nyugodtabb és egészségesebb lesz az életem?”

Alexandra ezt követően nemcsak házaséletük kisebb vitáiba avatta be a műsorvezetőt, hanem az esküvőjükről is megosztott pár soha nem hallott részletet.

Vágó Réka, Borbély Alexandra, Tatár Csilla

Vágó Réka, Borbély Alexandra, Tatár Csilla (KIRAKÓS című podcast)

Tatár Csilla Youtube-oldalán látható KIRAKÓS! podcast vendégei olyan sikeres és szakmájukban elismert nők, akikre példaképként tekinthetünk. Minden epizód elején Vágó Réka ismeretlenül, az aktuális vendégek cipőjén keresztül ad róluk egy jellemrajzot, kitalálja, mivel foglalkozhat az adott riportalany. A cipő pedig annak a megtett útnak a szimbolikája, amin ezek a nők végigmentek. Vajon mit várt el tőlük a világ, mi volt velük kapcsolatban a legnagyobb félreértés, hogyan taposták ki maguknak a saját útjukat? Ezeket a sorsfordító történeteket rakják ki az asztalra ismert és sikeres nők. A beszélgetések május 10-től, hetente új részekkel lesznek láthatóak Tatár Csilla Youtube-oldalán.

A KIRAKÓS! podcastot nem egy stúdióban rögzítették, hanem Vágó Réka nagymamájának lakásában, ami a múlt egyik darabkája, gyakorlatilag érintetlenül. Minden úgy van, ahogy anno a Nagyi otthagyta. A helyszínválasztás sem véletlen, hiszen azt, hogyan döntünk, miképpen reagálunk bizonyos helyzetekre, alapjaiban határozza meg az, hogy kik voltunk, kik múltunk fontos szereplői. A vendégek, ahogy megérkeztek a helyszínre, abban a pillanatban nosztalgikus hangulatba kerültek és csak jöttek elő a gyerekkori emlékek.

A teljes adás ITT megtekinthető. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top