nlc.hu
Sztárok

Háromszoros olimpiai bajnok vízilabdások akkor és most

Emlékszel még, hogy néztek ki a vízilabdásaink, mikor zsinórban háromszor olimpiai bajnokok lettek?

A nemzet aranyai kapcsán felidéztük, hogy néztek ki a háromszoros olimpiai bajnok pólósaink akkor, és mi van velük most.
Férfi vízilabda válogatott

Április 20-án debütált a mozikban A nemzet aranyai című dokumentumfilm, ami mindenkit IS emlékeztet arra, hogy nem csak a foci létezik a világon. Igen, ez is egy elég erős nosztalgiázás, mint amikor az Aranycsapatot emlegetik, csakhogy ezekről a legendás sportolókról eddig ilyen érdemben még nem emlékezett meg senki. Arról a férfi vízilabdaválogatottról van szó, akik – ahogy a film szinopszisában is olvasható – „1997 és 2008 között végigverték a világot”. Mi most azokra a pólósainkra koncentrálunk az alábbi galériában, akik a csapatból ott voltak mind 2000-ben Sydney-ben, 2004-ben Athénban és 2008-ban Pekingben. Az alábbi galériában összegyűjtöttük, hogy festettek anno a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdás férfiak, és hogy néztek ki most, A nemzet aranyai premierjén.

Benedek Tibor
Megnézem
Összes kép (12)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top