nlc.hu
Sztárok

Gálvölgyi János vejének írása

Gálvölgyi János veje: Hazudnunk kellett volna?

Gálvölgyi János még mindig súlyos állapotban fekszik a kórházban, miközben családja nem érti, miért nem küldtek a színészért időben mentőt.

A 24.hu-ra írta meg véleményét Gálvölgyi János veje. Kövesdi Péter újságíró elmesélte, hogy családjuk kapott olyan tanácsot, hogy azt kellett volna mondaniuk a mentő hívásakor, hogy a színész eszméletlen és megkezdték az újraélesztést, mert akkor azonnal küldik a mentőautót.

Kövesdi feltette a kérdést, hogy nem lehetne-e elintéznie a kormánynak, hogy ne kelljen a túlélésért hazudnunk azoknak, akik tényleg megmenthetnék az életünket.

Gálvölgyi János

Gálvölgyi Jánoshoz nem küldtek mentőt Fotó: RTL

Mint írja, „voltaképpen semmi különös nem történt: egy ember rosszul lett, a család mentőt hívott, a mentők pedig nem jöttek. Nem jöttek, mert nincs elég bevethető rohamkocsijuk. Kevesen vannak.  Alulfizetettek. Baszakodik velük a kormány. Egy rendőr a főnökük. Össze-vissza dobálják őket az országban. Ettől frusztráltak és ingerlékenyek… szóval pont olyanok, mint bárki más ezen a szűk 93 ezer négyzetkilométeren. Csoda-e, hogy rácsapják a telefont a türelmetlen hozzátartozóra?” – teszi fel a kérdést Kövesdi Péter.

A szombat esti hírek szerint a színész jól reagál a kezelésekre, de nincs túl a közvetlen életveszélyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top