Eljegyzésre készül a házi őrizetben lévő Herczeg Zoltán

T. D. | 2023. Május 16.
A kapcsolatukat megerősítette ez az időszak.

Április végén, fél év után kiengedték a rács mögül Herczeg Zoltánt, akit októberben tartóztattak le drogkereskedelem gyanúja miatt. A divattervező jelenleg házi őrizetben van, de hetente egyszer, hétfőn 9 és 11 óra között elhagyhatja az ingatlant ügyintézés vagy bevásárlás céljából. Ezen túl csak a gangra mehet ki, ha levegőzni szeretne. 

Herczeg Zoltán (Fotó: Olajos Piroska)

A tegnapi sétáján a Blikknek sikerült elkapnia Zoltánt, aki készségesen mesélt arról, mivel tölti a kimenőit, és a szabadulása utáni pillanatokról. 

A létszükségleteimhez szükséges dolgokat intézhetem ilyenkor. Általában bemegyünk a párommal az üzletembe, ami közel van a Városligethez, ahol utána fél órát sétálhatunk. Ezek a séták feltöltenek, van, hogy rám dudálnak, integetnek az emberek vagy egyszerűen csak mosolyognak rám. Eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam személyesen, az interneten mocskolódó névtelenekkel pedig nem foglalkozom. Néhány perccel tizenegy előtt már otthon vagyok, nem kockáztatom meg, hogy riasszon a bokámon a jeladó. Amikor megtudtam, hogy hazamehetek, csak egy gyors telefonra volt időm, így nem is igazán tudott felkészülni, mégis finom vacsora várt. Úgy ettem azt a hirtelenjében elkészített olasz paradicsomlevest és bolognait, mint még soha semmit. A börtönkoszt után mennyei lakoma volt – áradozott a divattervező, aki abba is beavatta a lapot, úgy érzik, a kapcsolatuk most mindennél erősebb, így az eljegyzésre is sor fog kerülni hamarosan. – Mindketten átértékeltünk sok mindent az elmúlt időszakban, és hamarosan fel is teszem neki a nagy kérdést.

Exit mobile version