nlc.hu
Sztárok

Herczeg Zoltánt megviselte a börtön

Herczeg Zoltán vallomása a börtönről: „Ott leginkább kussolni volt jogunk, de én ezt elfogadtam”

A divatguru verseket költött a szerelmének, illetve négyszáz oldalt írt tele a benti tapasztalatairól, érzéseiről.

Április végén, fél év után kiengedték a rács mögül Herczeg Zoltánt, akit októberben tartóztattak le egy másik férfival együtt drogkereskedelem gyanúja miatt. Jelenleg házi őrizetben, nyomkövetővel a lábán várja sorsának alakulását. A divattervező az RTL Fókusz című műsorban beszélt az átélt élményeiről. Mint kiderült, egy tizenkét négyzetméteres zárkán osztozott két másik férfivel, akikkel jó viszonyt alakított ki.

Herczeg Zoltán

Herczeg Zoltán (Fotó: Olajos Piroska)

„Amikor őrségváltás van, az új őrnek jelenteni kell, de én nem tudtam, mi az a jelentés. A nevelőtisztem elmondta, hogy a nevemet kell bemondani, a zárkalétszámot, és hogy van-e panasz. Az egyik őr így válaszolt: »Ki a k*rva anyját érdekli, hogy ki maga? Húzza meg magát, vagy nagy baj lesz!« Nem értettem, miért ezt kapom, ha jelenteni kell. Ez leütött, órákig dúltam-fúltam magamban, de nem szóltam vissza neki, mert az fogda. Ott leginkább kussolni volt jogunk, de én ezt elfogadtam, mert a rács rosszabbik oldalára kerültem, tudtam, hogy kuss a nevem. Nagyon naturális körülmények vannak, ülhetsz egész nap a semmi közepén” – mesélte Herczeg Zoltán, aki arról is beszámolt, hogy mennyire megviselték a történtek.

„Nincs kérdés, kivel akarom az életemet leélni. Voltak borzasztó hullámvölgyek, például, amikor a pszichológussal beszélgettem a szüleim vagy a párom kapcsán. Rettenetesen szégyelltem magam, olyannyira, hogy bőgtem. Nem szégyellem egy ország előtt bevallani, hogy kétszer-háromszor elsírtam magam a pszichológus előtt.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top