nlc.hu
Sztárok
Bakács Tibort ki akarták rabolni

Megpróbálták kirabolni Bakács Tibort, kiakadt miatta a Facebookon

A „Settenkedő” néven elhíresült újságíró nem fogta vissza magát.

Bakács Tibor korábban azzal került címlapokra, hogy mesélt az élete nehezebb időszakairól. Miután a második házassága is zátonyra futott, sokat foglalkoztatta a halál gondolata, sőt, még az öngyilkosság is felmerült benne. Most viszont egy újabb szomorú hírről számolt be: el akarták lopni az autóját.

Bakács Tibor

Bakács Tibor (Fotó: Nagy Zoltán)

„Tegnap éjjel megpróbálta valaki ellopni az öreg Mercim, hál istennek nem sikerült. Korábban sokáig nem volt autóm, majd tíz évig, mert meguntam, hogy minden héten megrongálják, ultra fasiszták bűntettek, hatékonyan. A rendőrség mindig garázdaság miatt vette fel a jegyzőkönyvet, egy tucat eset meguntam, mondtam nekik, hogy nem ismerik a jogszabályokat, ez terror, de csak a cipőjük orrát nézték. Majd telt az élet, a gyermekeim Szerbiában élnek, kellett autó, vettem egy olyat, ami működik” – írja Facebook-bejegyzésében Bakács. Az írásban még ez is olvasható:

„Na, most ahhoz beszélek, aki próbálkozott. Ha ellopod az autóm, nem fordulok a rendőrséghez, de a barátaim biztos megtalálnak, s akkor fekete leves. Ja, Spártában azt ették a harc előtt a katonák, azt mondják szar volt” – szólította meg Bakács Tibor a próbálkozót.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top