nlc.hu
TV-sztárok

Bakács Tibor az élete végéről

Bakács Tibor: „Nagyon félek, hogy hülyén fogok meghalni”

Elárulta, miért nem adott jó ideje interjút.

Bakács Tibor Kadarkai Endre vendége volt a Szavakon túl című műsorban. Annak idején nagyon sokat szerepelt a képernyőn, az utóbbi években azonban eltűnt a nyilvánosság előtt. Az újságíró elmesélte, miután második házassága is zátonyra futott, sokat foglalkoztatta a halál gondolata, még az öngyilkosság is felmerült benne.

Bakács Tibor

Fotó: Szavakon túl

„Nagyon sokáig éltem ezzel a gondolattal. Ez is egy fejlődés ív. Azt gondoltam, szabadságom van abban, hogy véget vessek ennek a szarnak, amiben vagyok. Most már eljutottam oda, bármilyen halált elfogadok, csak ne nekem kelljen. Mindennap gondolok a halálra. Nem várom, de készülök rá. (…) Nem szeretek misztikus élményekről beszélni, az emberek általában nem hiszik el. Keresztényeknek elmondom, akik nem Tóth Gabik: feküdtem a földön, éreztem, hogy egy arc közel jön. És ez az ő arca volt. Jézus Krisztusra gondolok” – fejtette ki a műsorban.

Bakács jelenleg Budakeszin él, időseknél takarít és hétvégente találkozik a két fiával. „Most megkért két fine dining étterem, hogy segítsek nekik a marketingben. Vannak ilyen szakaszok: éhezem, aztán felhív két étterem, hogy segítsek nekik abban, hogy Michelin-csillagosak legyenek. A gerillamarketinghez elképesztően értek, bármikor átverem bármelyik médiát. Csak ez nehezebb, ez nemzetközi ügy” – mondta el a korábbi tévés. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top