nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóra és a vezetés

Ördög Nóra: „A fél életemet autóban töltöm”

A műsorvezetőt korán beszippantotta az autók szeretete.

Ördög Nóra édesapjának autósiskolája volt, így a kétgyermekes édesanya hamar a volán mögött találta magát. Mint mondja, ő a kényelmesebb autózás híve, de ha szükség van rá, dinamikusabb sofőr.

Ördög Nóra

Ördög Nóra és Nánási Pál (Fotó: Redlemon)

„Apukám a legnyugodtabb oktató volt, mégis úgy látta jobbnak, ha engem nem ő tanít vezetni, és szerintem is bölcs döntés volt a tökéletes apa-lánya kapcsolatunk védelmében” – mondta nevetve a műsorvezető, aki amint lehetett, megszerezte a jogosítványát.

„Elég dinamikusan vezetek, a családban a hosszabb utak alkalmával én vagyok a sofőr. Palkó a kanyargós, kalandos utakat szereti, nekem pedig mindegy, igazából a fél életemet autóban töltöm” – mesélte a korábban sminkmentes fotójáért bántott műsorvezető a Balaton Park Circuit megnyitóján. A rendezvényen Molnár Nini is ott volt, aki szintén imád vezetni, sőt, Formula-1-es versenyekre is el szokott látogatni. „Sportautóm van, így rendszeresen járok autós sportrendezvényekre. Forma-1-es futamokat nemcsak itthon, a nagyvilágban is meg szoktam nézni. Nálunk a családban ez nagy szerelem, már gyerekkoromban elbűvölt ez a világ.”

A legmagasabb FIA szabványú versenypálya megnyitásával egy olyan álom vált valóra Balatonfőkajáron, amire csaknem 15 éve nem volt példa Közép-Európában. A Balaton Park Circuit óramutató járásával ellentétes irányú pályája hat jobb és tíz bal kanyarral rendelkezik, szélessége 12-15 méter közötti. 48 garázs és három különálló, de összeköthető paddock található egymás mellett, valamint csúcsmodern létesítmények a rajongók, a média és a VIP vendégek számára. A pálya 10 000 állandó ülőhellyel rendelkezik, de ideiglenes lelátók felállításával 120 000 ülőhelyre bővíthető a nézők számára biztosított terület. Építésének végső fázisában jár egy 4 csillagos luxushotel a pályára néző panorámával, amely a következő szezonban már várja a vendégeket. A projekt második fázisában egy autómúzeum és más attrakciók is épülnek majd a látogatók számára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top