nlc.hu
Sztárok

Solti Ádám és Berni kisfiút várnak

Solti Ádám és Berni fiút várnak: „Úgy neveljük majd, hogy az első perctől tudja, van már egy testvére”

Ma már ők a legboldogabb házaspár.

Tavaly májusban robbant a hír, hogy Solti Ádám évek óta csalta feleségét, Bernit, majd a szeretőjétől gyermeke is született. Berninek nemcsak a megcsalás tényével volt nehéz megküzdenie, hanem azzal is, hogy ők hiába próbálkoztak, nem jött össze a baba. Két hónapja viszont örömmel újságolták, a nehéz időszakon túlléptek és első közös gyermeküket várják

Solti Ádám és Berni

Fotó: Schumy Csaba

A pár sokáig hallgatott, ám most megtörték a csendet. A Story magazinnak árulták el, a színész felesége kisfiút hord a szíve alatt és hosszú volt az út, ami idáig vezetett. 

„A házasságunkban felgyülemlett feszültségek miatt néhány éve téptük egymást. Egyszerre szerettünk és gyűlöltünk. Szakítottunk, szétköltöztünk, majd újra együtt éltünk – magyarázta Berni, aki hozzátette, a nehéz időszaknak egy percét sem bánja. – Nem csiszolódtunk össze igazán az évek során, bármennyire is szerettük egymást, és szerintünk emiatt sem jött össze egyik lombik sem. De a történtek ellenére, meg hogy mélypontra jutott a házasságunk, soha nem szűntünk meg szeretni egymást, soha nem merült fel komolyan, hogy ne együtt próbáljunk ebből felállni. Mi meg akartuk oldani a problémáinkat. És nekünk ez együtt sikerült, visszaállt a bizalom közöttünk, és egymás legjobb barátai lettünk. Az ide vezető út nem volt egyszerű, de semmit se bántunk meg, semmit se változtatnánk meg. Még azt se, hogy férjemnek lett egy gyermeke. Természetesen mi úgy neveljük majd a fiunkat, hogy az első perctől tudja, van már egy testvére.”

Story címlap

Story címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top