nlc.hu
Sztárok

Solti Ádámék a Drágám, add az életed!-ben

Megcsalási botránya után a feleségével közösen szerepel tévéműsorban Solti Ádám

Solti Ádám és Berni a Drágám, add az életed!-ben bizonyíthatják, hogy ők ketten minden akadályt legyőznek.

Solti Ádám és 16 évvel fiatalabb felesége, Berni immár 8 éve van együtt jóban, rosszban. Május 30-tól a TV2 páros vetélkedőjében, a Drágám, add az életed!-ben szerepelnek közösen – írja a legfrissebb Story magazin.

Solti Ádámék

Solti Ádám hűtlenségét megbocsátotta a felesége, a házaspár új fejezetet nyitott (Forrás: RTL Klub / Reggeli – videó)

„Nagyon élvezzük az ilyen típusú műsorokat, ahol párban játszhatunk, versenyezhetünk, és megismerhetjük, megmutathatjuk olyan oldalunkat is, amire a hétköznapokban nincs lehetőségünk” – nyilatkozta Solti Ádám, akiről pár hete kiderült, hogy éveken át csalta a nejét, sőt szeretője gyereket is szült neki.

A házaspárnak ma már nincsenek titkai egymás előtt, a vetélkedőben mégis újabb és újabb oldaláról ismerték meg a másikat. „Érdekes látni, megtapasztani, hogy kiből milyen indulatokat, érzéseket vált ki a versenyzés. Nagyon jó élmény volt a vetélkedőben részt venni, ami, úgy érzem, még inkább összekovácsolt minket, és megerősítette a kapcsolatunkat” – vallotta be a Barátok közt egykori színésze.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story címlap

Olvass még Solti Ádámékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top