nlc.hu
Szabadidő

Solti Ádám édesapja is megszólalt

Solti Ádám édesapja is megszólalt a botrány után, a szeretőtől született unokáját továbbra is látogatni fogja

A színészt továbbra is támogatja az édesapja, de az unokáját sem hagyja cserben.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Solti Ádám hatalmas titokról rántotta le a leplet vasárnap: kiderült, éveken át szeretőt tartott a felesége mellett, a nő pedig 2020-ban gyereket szült neki. Solti Berni csak nemrég jött rá a titokra, a színész pedig fenyegetve érezte magát a szeretője által, ezért vallott.

Solti Ádám

Fotó: Instagram

Azóta megszólalt a szerető is, aki állítja, nem akarta nyilvánosságra hozni az ügyet és nem érti, Ádám miért másította meg a történteket. A színész vallomása szerint az apja tartja a kapcsolatot a hölggyel és az unokájával, most ő is elmondta a véleményét. 

„A családba természetesen mindenki beletartozik; Ádám, a felesége, a közeli és távoli rokonok egyaránt. Kétségkívül annyiban van különbség közöttünk, hogy ki-ki habitusa, vérmérséklete szerint tudja elfogadni az eseményt. A témában – bár bizonyára vannak, akik másképp gondolják – a saját nézőpontom szerint azt tudom mondani, hogy Solti Ádám komoly, felnőtt, házas ember, a saját cselekedeteinek mozgatórugóit ő saját maga tudja megítélni” – mondta a Borsnak Solti Ferenc, majd hozzátette, támogatja a fiát, ám az unokáját ezután is látogatni fogja, az élete része szeretne maradni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top