nlc.hu
Sztárok

Rendeződhet Solti Berni és férje exszeretőjének a viszonya

Békejobbot nyújtott Solti Berni a férje volt szeretőjének: „Nem leszünk barátnők, de a fiaink testvérek”

Szeretné, ha félre tudnák tenni a nézeteltéréseiket.

Mint arról beszámoltunk, Solti Ádámnak és feleségének, Berninek oly sok küzdelem, sikertelen lombikprogram után nyáron végre megszületett a kisfiuk. Ám hogy tökéletes legyen ez a boldogság, Berni rendezni szeretné kapcsolatát a férje alkalmi kapcsolatából született gyermekének édesanyjával.

Solti Ádámék a Drágám, add az életed! című műsorban 2022-ben  - Forrás: TV2 / Drágám, add az életed! - videó

Solti Ádámék a Drágám, add az életed![sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] című műsorban 2022-ben – Forrás: TV2 / Drágám, add az életed! – videó

„Szeretnénk, ha a kisfiú részese lenne az életünknek. Ezért vettem fel nemrégiben a kapcsolatot Ádám volt szeretőjével”árulta el a Story magazinnak a színész párja. „Amióta megszületett Benedikt, én is sok mindent másként látok, másként gondolok a múltra és a jövőre. (…) Megírtam a volt szeretőnek, hogy szeretném rendezni a kettőnk közötti helyzetet. Azt is, hogy nem leszünk barátnők, de van bennük pár közös dolog. Elsősorban az, hogy mindketten édesanyák vagyunk, a fiaink pedig testvérek” – indokolta Solti Berni, miért döntött így.

Örülne, ha normalizálódna a helyzet, ennek érdekében pedig reméli, hogy mindketten félre tudnák tenni a nézeteltéréseiket. „Tudom, ez nem megy egyik napról a másikra, de valahol el kell kezdeni, főleg a gyerekek miatt. Ők mindig testvérek lesznek, és szívből szeretném, hogy jó testvérek legyenek” – bizakodik Solti Ádám felesége.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Tápai Szabina és Kucsera Gábor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top