nlc.hu
Sztárok

Solti Ádám apja tartja a kapcsolatot a színész kisfiával

Solti Ádám helyett az apja látogatja rendszeresen a szeretőtől született kisfiút

Ő igyekszik pótolni az apát a kisfiú életében.

Solti Ádám édesapja akkor is rendszeresen látogatja a kétéves unokáját, ha a fia nem is tartja szorosan a kapcsolatot a kisgyerekkel és egykori szeretőjével – tudta meg a Bors. Solti Ferencet nemrég újra látták a Tisza-menti városban – ahol a színész balkézről született kisfia és annak édesanyja él -, mindent megtesz, hogy valamiképpen pótolja számára az apaképet.

Solti Ádám

Solti Ádám és felesége, Berni már hosszú ideje próbálkozik, hogy gyermekük szülessen – Fotó: press.tv2.hu TV2 / Central Médiacsoport / Central

Teljes egyetértésben sétált az unokája anyukájával és a kisfiúval. (…) Ferencet egyébként havonta látjuk erre, tartja velük a kapcsolatot. (…) Rajong az unokájáért” – értesült a bulvárlap az egyik olvasójától.

Solti Ferenc állítólag megpróbál kapocs maradni a fia egykori szeretője és a kisfiú között, mert azt reméli, hogy előbb-utóbb kialakul valamiféle szoros kötelék apa és fia közt. 

Olvass még Solti Ádámról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top