nlc.hu
Sztárok

Solti Ádám és felesége a Drágám, add az életed!-ben

Huhogott a közönség Solti Ádám láttán a Drágám, add az életed!-ben

Így reagált a színész.

Solti Ádámra és feleségére, Solti Bernire szegeződött minden szem, amint betoppantak a Drágám, add az életed! műsorába. Amikor a színész megjelent a stúdióban, mindenki huhogni kezdett.

Solti Ádám

Solti Ádám és felesége már versenyzett a Nyerő Párosban, most a Drágám, add az életed!-ben bizonyítanak (Forrás: TV2 / Drágám, add az életed! – videó)

„Ádám, hogy összebarátkozott a közönséggel egyből” – jegyezte meg Tilla, mire műsorvezető-társa, Köllő Babett ezt mondta: „Hát, tipikus színész. Egyből meghajol”.

„Még semmit nem csináltam, és már egyből huhognak. Ez csodálatos. Köszönöm szépen! Fantasztikus közönség, erre mondják” – reagált Solti Ádám, akiről nemrég kiderült, hogy éveken át csalta a nejét, sőt szeretője gyereket is szült neki.

Majd ezt követően rögtön egy csipkelődés alakult ki a kamerák előtt a színész és a vetélkedőben szintén szereplő exökölvívó, Kótai Misi között.

Olvass még Solti Ádám megcsalási botrányáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top