nlc.hu
Család

Solti Ádám apja ismét megszólalt

Solti Ádám apja: „Mindannyiunkat megviselnek a történtek”

Nehéz napok állnak a Solti család mögött.

Solti Ádám két hete vallotta be, hogy 10 évig szeretőt tartott a felesége mellett, akitől két évvel ezelőtt gyermeke született. Sokáig titkolta a történteket, de Berni rájött, ráadásul elmondása szerint a szerető kitálalt volna, így megelőzvén őt a sajtóhoz fordult. Az ügynek nagy visszhangja volt, ez pedig megviseli az egész családot.

Solti Ádám

Fotó: Profimedia

Solti Ádám apja ezúttal a hot! magazinnak vallott a történtekről. „Aki szelet vet, vihart arat, én pedig szeretném ezt a vihart mielőbb elcsendesíteni. Mindannyiunkat megviselnek a történtek. Ádámot, a feleségét, az egész családunkat. És az anyukát is, aki bele is betegedett az elmúlt napok eseményeibe, hiszen ha valaki nem fenyegetőzött azzal, hogy elárulja a fiamat, az épp ő volt” – árulta el Ferenc, aki a mai napig látogatja az unokáját. 

„Ebben a kérdésben valóban nem értünk egyet, de minden másban igen. Ha ránézek az unokámra, Ádámot látom benne, aki gyönyörű, szőke hajú, kék szemű gyermek volt. A szívem szakad meg érte, mert hiába kicsi és nem beszél, látványos, hogy mennyire szüksége lenne apára. Sajnos, vidéken laknak, de lehetőség szerint legalább kéthavonta meglátogatom őket. Ez kevesebb, mint amit szeretnék. Ilyenkor próbálom helyettesíteni a fiamat. Remélem, csak ideiglenesen.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top