nlc.hu
Család

Solti Ádám egykori szeretője nem akart szerepelni

„Egy szerelmes nő, aki éveken át hitt egy álomban” – megszólalt Solti Ádám szeretőjének a barátnője

Az asszony most már csak egyetlen dolgot szeretne elérni.

Májusban bombaként robbant a hír, hogy Solti Ádám 10 éven keresztül tartott szeretőt felesége, Solti Berni mellett, ráadásul két éve egy gyermek is született abból a kapcsolatból. 

Solti Ádám

Solti Ádám (Fotó: Schumy Csaba)

Sokan azon háborodtak fel, hogy Berni ezután is a színésszel maradt, pláne, hogy ők évek óta próbálkoznak babával, de nem jön össze, mások viszont azon, hogy Ádám elvileg azt kérte szeretőjétől, vetesse el a babát. Az ügyben legtöbbször Ádám édesapja szólalt meg, aki tartja a kapcsolatot unokájával. A színész viszont annyira elzárkózott, hogy a szeptember elejei apasági peren sem jelent meg. Ugyan a szerető azóta is hallgat, nem nyilatkozik, nem mutatja meg az arcát, sem gyermekét, most a Story magazinnak sikerült elérni a barátnőjét és az ügyvédjét. 

„Felhevült állapotban, mindkét oldalról voltak csúnya szóváltások, de az édesanya is egy áldozat a történetben. Egy szerelmes nő, aki éveken át hitt egy álomban, és aki a fenyegetőzések ellenére sem dobta el a szerelemgyerekét – mondta a barátnő, majd dr. Jeney Kristóf, ügyvéd is kiállt a hölgy mellett. – Ügyfelem sosem szándékozott szerepelni, nem kereste a sajtót, a nyilvánosságot, és most sem teszi. Egyetlen célja volt és van is: végre legyen kimondva, hogy a gyermekének van édesapja, és hogy az kicsoda.

Az ügy addig nem fog lezárulni, míg a színész a bíróság előtt el nem ismeri, hogy a gyermek hivatalosan is az övé. 

Story - címlap

Story – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top