nlc.hu
Sztárok

Solti Ádám fúj az apjára

Solti Ádám szerint az apja a „neve elhallgatását kérő informátor”, aki szivárogtat a lapoknak vele kapcsolatban

A színész nem érti, hogy miért kell továbbra is nyilatkoznia az ügyben.

Pár hónappal ezelőtt vallotta be Solti Ádám, hogy született egy házasságon kívüli gyermeke. A színész édesapja az unokája anyját támogatja, és az elmúlt időszakban többször is nyilatkozott a fiáról. Solti Ádám nemrég elismerte, hogy a gyerek az övé, ezért nem jelent meg a bíróságon múlt héten, ám volt szeretője ügyvédje a tárgyalás előtt jelezte, hogy szeretné, ha az apa jelen lenne, ezért elnapolták az ügyet

A színész a Story magazinhoz eljuttatott egy közleményt, amelyben tisztázta a vádakat.

„A bíróságon azért nem jelentem meg, mert a bíróság részére benyújtottam egy hivatalos iratot, amelyben írásban is elismerem, hogy én vagyok a gyermek édesapja. Jelenleg külföldön tartózkodom, de jogi képviselőm természetesen megjelent, és mindannyian azt gondoltuk, hogy mivel elismertem és vita nincs, ez elegendő lesz. Talán elegendő is lett volna, de a gyermek édesanyjának ügyvédje a tárgyalás megkezdésekor ragaszkodott hozzá, hogy én is mindenképpen jelen legyek. A következő tárgyaláson természetesen ott leszek” – kezdte a közleményben Solti Ádám, aki az édesapja viselkedésére is kitért.

Solti Ádám

Fotó: Olajos Piroska

„Pontosan tudom, hogy apám rejtőzik ’a neve elhallgatását kérő’, ’a család egy közeli barátja’, illetve az ’utcán járó-kelő szemtanú’ meg-
szólalások mögött, és ezzel az a célja, hogy minél tovább életben tartsa a botrányt, folyamatosan erről cikkezzenek. Ennek egyszer s mindenkorra véget szeretnék vetni. Elmúlt 42 évemben sem volt mintaapa, de amit az elmúlt 3 évben, s legfőképp az elmúlt 4 hónapban tett velem, az a családom számára és számomra is rendkívül felkavaró” – írta a színész, majd reagált azokra a vádakra, miszerint nem foglalkozik a gyerekével. 

Szeretném tisztázni, hogy a 2 éves gyerekemmel egyelőre azért nem tudom tartani a kapcsolatot, mert az édesanyjával semmilyen formában nem tudok együttműködni. Várom már, hogy a fiam nagyobb legyen, és úgy tudjak vele közös időt eltölteni, hogy ahhoz az anyjának ne kelljen jelen lennie.

Ádám azt is elárulta, hogy a felesége elfogadja a kisfiát, sőt, ő kezdeményezte, hogy küldjenek neki ajándékcsomagot a születésnapja alkalmából. Elmondta továbbá, hogy nem akartak nyilatkozni a témában, egyszer tették meg mindezt, ám annyi vád éri őket mindennap, hogy kénytelenek megszólalni és az ő igazukat is elmondani. Azt is leírta, hogy ő a bíróságon kívül akarta megoldani a nézeteltérést, ám erre a kisfia édesanyja nem volt vevő.

További részletek a ma megjelent lapszámban:

Veréb Tamás a válása után

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top