nlc.hu
Sztárok

Solti Ádámék a házasságukról

Solti Ádámot és feleségét megerősítette a megcsalási botrány

Kapcsolatukról vallott Solti Berni.

Solti Ádámnak megbocsájtott a felesége, Berni, sőt – elmondása szerint – meg is erősödött a kapcsolatuk. Múlt héten a Drágám, add az életed! című vetélkedőben szerepeltek, ott nyilatkoztak a házasságukról a Tények Plusz kamerái előtt.

Solti Ádámék

Solti Ádám és felesége, Solti Berni – Fotó: Sajtószoba

Szerintem azon, hogy a kapcsolatunkat bármi próbára tegye, mi már túl vagyunk egy ilyen 8 év alatt. Ha ez tenné próbára a kapcsolatunkat, az szerintem nagy baj lenne” – válaszolta Solti Berni arra a kérdésre, hogy a vetélkedőben való szereplés mennyire lesz kihatással rájuk.

A megcsalási botrány – azaz, hogy a színésznek született egy kisfia a szeretőjétől – fenekestül felforgatta Soltiék kapcsolatát, kis híján ráment a házasságuk. 

Minket a nehézségek összekovácsoltak, és én hálát adok igazából ezekért a nehézségekért, mert a kapcsolatunk egyre erősebb és erősebb lett. (…) Két évvel ezelőtt nekem benne volt a pakliban szinte minden nap, hogy nem biztos, hogy nekünk együtt van jövőnk, de  most már ez annyira stabil, hogy most már egy ilyen játékot is be tudtunk vállalni” – vallotta be Solti Ádám felesége, utalva a Drágám, add az életed!-ben való szereplésre. “Nem lesz válás belőle, igaz Ádikám?” – tette hozzá mosolyogva, férje felé fordulva.

Olvass még Solti Ádám megcsalási botrányáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top