nlc.hu
Sztárok

Solti Ádám magánélete

Kiderült, foglalkozik-e Solti Ádám a titkos viszonyából született kisfiával

Az ismerősök szerint a pici nagyon hasonlít ismert édesapjára.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Solti Ádám bevallotta, hogy felesége, Berni mellett hosszú éveken át volt egy szeretője, akitől kisfia született. A botrány alaposan felbolygatta a közvéleményt, sokan elítélték a színészt a tette miatt. A házaspárnak egyébként éveken át tartó küzdelem, két méhen kívüli terhesség és öt sikertelen lombikprogram után idén nyáron megszületett a közös gyermeke. A Blikk most megszólaltatta a színész egyik közeli ismerősét, aki arról beszélt, hogy Ádám foglalkozik-e a szeretőjétől született kisfiával. 

Solti Ádám

Solti Ádám (Fotó: Schumy Csaba)

„Ádám és Berni a botrány után Ausztriába költöztek, de egy ideje újra Budapesten élnek, és Ádám színészként, valamint fogtechnikusként is dolgozik. A szeretője és a kisfia eddig Kecskeméten lakott, ám nemrég ők is a fővárosba jöttek, a gyermek már itt kezdett óvodába járni. Ám ez sem változtatott azon, hogy Ádám apaként legyen jelen a fiú életében. Továbbra sem próbál vele kapcsolatba lépni, csak a másik fiával törődik” – mesélte a lapnak a névtelen informátor, aki azt is hozzátette, hogy a pici kiköpött Ádám, le sem tudná őt tagadni.

Berni korábban azt nyilatkozta, hogy ő nem akadályozza, hogy a férje édesapaként legyen jelen a házasságon kívül született gyermeke életében.

A feleség megbocsátott

A történtekről Solti Berni így beszélt: „Megbocsátottam Ádámnak, mindenki követhet el hibákat az életben, de a férjem rászolgált arra, hogy kapjon tőlem egy második esélyt. Új fejezetet nyitottunk az életünkben, amelynek a kisfiú is a része lehet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top