nlc.hu
Sztárok

Hűtlen sztárok

Magyar sztárok, akik felvállalták hűtlenségüket

Volt olyan, akinek megbocsájtott a felesége, és visszafogadta, ám akadt olyan is, akinél váláshoz vezetett a megcsalás.
Solti Ádám, Kökény Attiila

Egyszerre horkant fel az internet népe, amikor futótűzként kezdett terjedni egy szexvideó, amelyen egy híres magyar énekes látható, aki hölgyek társaságában tölti az éjszakát egy kéjlakban. A híresség az egyik fellépését követően látogathatott el erre a helyre, ami nem az első eset volt. A dolog pikantériája, hogy egy házas, családos férfiről van szó. A sztár kilétére még nem derült fény, bár sokan a hangja és ékszerei miatt egyértelműnek vélik, ki volt a csalfa férj. 

Habár az emberek mindig megborzonganak, amikor hasonló történik, azért az nyilvánvaló, hogy a híres emberek sem hibátlanok. Íme néhány sztár, akik lebuktak a hűtlenségükkel, melyet nem csak a négy fal között, hanem a nyilvánosság előtt is vállalniuk kellett. 

Rékasi Károly és Détár Enikő 29 évig voltak házasok. 2013-ban bevallották, nem tudják tovább mentegetni szerelmüket, és elválnak. A pletykák szerint a színész már a házassága alatt beleszeretett mostani feleségébe, Pikali Gerdába. Ez a híresztelés akkor nyert mindenki számára tanúbizonyságot, amikor a válás után pár hónappal összeköltöztek a friss szerelmesek. 

Nyár végén kísérletet tettünk arra feleségemmel, Détár Enikővel, hogy kapcsolatunkat rendezzük. Hogy a január óta tartó, általam okozott, olykor kínos helyzeteknek véget vessek és a környezetemben élő, velem kapcsolatban lévő embereknek már több nehézséget ne okozzak. Ez a kísérlet kudarcot vallott. Megköszönve Enikő eddigi példátlan türelmét, a továbbiakban nem szeretnék azzal visszaélni. Egyúttal tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy életemet a továbbiakban a velem kapcsolatban már gyakran említett Pikali Gerdával szeretném, szándékozom élni, akihez okt. 6-án elköltöztem.

Tehát összefoglalva: eddigi kapcsolatomat fölszámolva, új kapcsolatban szeretném fölépíteni további életem

– írta akkor közleményében Rékasi Károly. 

Kökény Attila és felesége, Aranka 25 éve élnek házasságban, ami cseppet sem volt zökkenőmentes. Az énekes maga vallotta be, a múltban volt, amikor elvitte az éjszaka heve, és nem volt hűséges kedveséhez. Az ő történetük happy enddel végződött, ugyanis Attila jó útra tért, letette az alkoholt, és ahogy a pár szokta mondani, Istennel együtt megoldották a kapcsolatukat. 

Nem vagyok rá büszke, hogy megcsaltam, és szégyellem magam

De a lónak is négy lába van, mégis megbotlik. De nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen ember, aki hibázott a családi életében. Hálás vagyok az Istennek, hogy a feleségem kitartott mellettem, van két szép közös gyermekünk. Ez az egész „ügy” még jobban összekovácsolt minket, és innentől kezdve már semmi nem állhat az utunkba. A feleségem tudta, hogy szeretem őt, viszont megbotlottam. Ma már bízik bennem, és tudja, hogy soha nem ismétlődik meg az, ami néhány éve” – mondta akkoriban Attila, akiről nem tudni, hogy azóta ismét hibázott volna. 

Talán a legnagyobb port az elmúlt években Solti Ádám kavarta, amikor kiderült, nem csak egyszeri alkalommal lépett félre, hanem felesége, Berni mellett 10 évig volt egy szeretője, aki gyermeket is szült neki. Ezen azért akadt ki a nyilvánosság, mert mindenki tudta, Bernivel évek óta próbálkoznak, hogy babájuk lehessen. Sokan nem értették, miért, de Berni megbocsájtott a színésznek, sőt, azt mondta, megerősítette kapcsolatukat ez a válság. Márciusban pedig boldogan tudatták, Ádám újra apa lesz, ám ezúttal felesége, Berni várja első közös gyermeküket

Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, elsősorban a feleségemtől, akit megcsaltam, és akinek évekig hazudtam, olyan mérhetetlen fájdalmat okoztam, amelyet nem érdemelt meg. Nem akarok mentegetőzni, megúszni a történetet, hibáztam. Oltári nagy hülye, f*sz voltam, és egy rossz döntéssel rengeteg ember életét nehezítettem meg, sőt, majdnem tönkre is tettem. –  vallotta be akkor megtörten Solti, aki a 2010-es X-Faktoros szereplése során jött össze az egyik rajongójával. – A sokk akkor ért, amikor 2020-ban közölte, teherbe esett tőlem és megtartja a gyereket. Először könyörögtem neki, hogy ne tartsa meg, hiszen én nem akarom ezt a gyereket. A feleségemmel évek óta küzdünk egy babáért, ennek nem így kellett volna történnie. Berni sokkot kapott, pár hétre külön költöztünk.”

Nem voltam benne biztos, valaha képes lesz nekem megbocsátani, de úgy döntött, nem hagy el, velem marad. Azóta sokkal erősebb, őszintébb a kapcsolatunk.

 

2022 január 7-én robbant a bomba, hogy a 2019-es Ázsia Expressz sokak által kedvelt párosa, Horváth Gréta és Meggyes Dávid négy és fél év után külön utakon folytatják tovább. Hamar kiderült, válásuknak az az oka, hogy Dávid beleszeretett a Dancing with the Stars táncosába, Stana Alexandrába. Habár Gréta hónapokig padlón volt, végül ő is hamar megtalálta új párját, aki azóta eljegyezte, és boldogabb, mint valaha. Ez az időszak viszont biztosan nem tűnik el nyomtalanul az életéből. 

Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sohasem fog megbocsátani. Van valakim!  Miért őt bántjátok?! Jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála. Ez nem az ő hibája! Ezt mindenki vésse a fejébe! Miért nem engem bántotok?! Ha valakit lehet, az én vagyok!” – írta vallomásában a hűtlen férj

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top