nlc.hu
Sztárok

Köllő Babett és a lánykérés

Köllő Babett kinevette a férjét, amikor megkérte a kezét

Feszélyezik a romantikus szituációk.

Köllő Babett a Nemek igenje című podcastműsorban beszélt arról, párja hogyan kérte meg a kezét. Mint kiderült, miután a színész-műsorvezető zavarában úgy kinevette a lánykérést, hogy leesett a székről, párja két napig nem szólt Babetthez.

„A férjem háromszor kérte meg a kezemet. Első körben elkezdtem úgy nevetni, hogy szó szerint leestem a székről, ő pedig megsértődött, és két napig nem szólt hozzám. Párizsban voltunk, csoportos út volt, gyönyörű templom, férfikórus énekelt. Láttam, hogy turkál a táskájában, előkerül egy doboz, kinyitja: tipikus filmes jelenet. Nyílna a szája, én meg gondoltam magamban, »Jól van, jól van, add ide!«, és felhúztam a gyűrűt. Meg se tudtam, mit akart mondani. Persze boldog voltam, de azokban a konkrét szituációkban nem tudok mit csinálni. Nem tudom befogni a számat, nem tudom átadni magam az érzéseknek” – nyilatkozta Köllő Babett, aki fizetést ad a lányának.

Köllő Babett

Köllő Babett (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top