Emlékszel még az Anti Fitness Clubra? Ez van velük most

nlc | 2023. Május 21.
Az Anti Fitness Clubot vagy imádtad, vagy utáltad, de azt biztos, hogy ismerted őket. Az együttes tagjai közül ma már csak ketten turnéznak rendszeresen – mutatjuk mi lett velük.

Ha a 2000-es évek elején voltál tinédzser, akkor élénken él még az emlékeidben az emo-korszak. Vagy megfigyelőként, vagy pedig te magad is benne voltál a vasalt haj, szembe lógó frufru, kockás sál stilóban. Akárhogy is, biztosan megvan az is, hogy az akkori zenei szcénát két (a No Thanxszel együtt három) együttes uralta: nemzetközi szinten a Tokio Hotel, itthon pedig az Anti Fitness Club. Most ez utóbbi bandáról lesz szó. Mert ha még nem éreznéd elég öregnek magad, akkor szólunk, hogy az AFC tavaly ünnepelte a 20. évfordulóját. Ennek alkalmából pedig egy egyszeri, jubileumi koncertre újra összeálltak a Budapest Parkban.

Így emlékeztek vissza a koncertre a rajongók a poszt alatt, amit Molnár Tamás, a zenekar frontembere osztott meg az Instagramon a fellépésről. A színpadon ott volt Tomin kívül, Fekete Balázs, Nagy Marek, aki Szabó Péter kilépése után vette át a gitáros szerepét az együttesben.

Tomi és Balázs a mai napig zenélnek, koncertről koncertre járnak. Az AFC 2015-ös feloszlása után Tomi megalapította a Jetlaget, néhány éve pedig – amikor nem olyan menő duetteket gyárt, mint a Majkával közös legutóbbi száma – szólóban nyomja. Persze csak a stúdióban, a magánéletben már 2019 óta Cynthia Dictator pasija, tavaly óta pedig a vőlegénye. Balázs pedig a ByeAlex és a Slepp dobosa. A többiek azonban – még ha a zene nem is tűnt el az életükből – ők maguk felszívódtak a reflektorfényből. Az alábbi galériában nosztalgiázhatsz az AFC fénykoráról, de összegyűjtöttük azt is, mennyit változott a zenekar két azon tagja, akik nem bújtak el a nyilvánosság elől.

afc nlc

A Viva Comet 2008-as gáláján az Anti Fitness Club a legjobb új előadó díját vihette haza. Azaz: nemcsak a közönség, a szakma is imádta őket.(Fotó: Schumy Csaba)

afc 2009nlc

Az egy évvel későbbi Cometen ugyan két kategóriában is jelöltek voltak a fiúk ezúttal azonban nem gazdagodtak díjjal. (Fotó: Tóth Beáta)

afc 2011 nlc

A 2000-es, 2010-es években akkor voltál valaki, ha te voltál a sztárfellépő az X-Faktorban. Tippelj, ki zúzta le a színpadot a 2011-es második évad elődöntőjében! (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

afc 2013 nlc

2013 volt az utolsó év, hogy az AFC indulhatott a legjobb együttesnek járó Viva Comet díjért. Bocsi, de megint egy olyan évből hoztunk képet, ahol sajnos nem nyertek a srácok. (Fotó: Rozmanitz Gábor)

afc 2014 nlc

Nagyon durva, de már 2014-ben, egy évvel a feloszlásuk előtt óriási imidzs-váltáson ment keresztül az AFC a kezdetekhez képest...! (Fotó: Facebook/Molnár Tamás)

molnár tamás akkor nlc

De nézzük meg közelebbről az AFC frontemberét: ez a kép Molnár Tomiról 2009-ben készült. Emós banda énekeséhez méltón az Alkonyat - Újhold bemutatóján. (Fotó: Gálos Mihály Samu)

Molnár Tamás most nlc

És így festett 2020-ban, 11 évvel később, mikor a Sztárban Sztár hetedik évadában mérette meg magát. (Fotó: Olajos Piroska)

Cinthya Dictator, Molnár Tamás nlc

A tavalyi Sziget Fesztiválon pedig menyasszonyával, Cynthia Dictatorral bulizott. (Fotó: Birton Szabolcs)

Fekete Balázs akkor nlc

Az AFC másik reflektorfényben ragadt tagja: Fekete Balázs. Róla szintén 2009-ben lőtték ezt a képet, csak ő nem az Újholdat nézte, hanem az Álom.net című tiniflmet. (Fotó: Szabó Lilla)

fekete balázs most nlc

És íme Balázs a természetes lelőhelyén, a dobok mögött - jelenleg a ByeAlex és a Slepp tagjaként. (Fotó: Instagram/@bazsfekete)

fekete balázs és barátnője nlc

Balázs azóta szintén felnőtt, sőt a múlt hónapban jelentette be, hogy apa lesz. (Fotó: Instagram/@bazsfekete)

Exit mobile version