Sztárok

Újabb magyar sztár fertőződött meg – a No Thanx egykori énekese, Skrapits Erik is elkapta a koronavírust

A 31 éves énekesnek csak nagyon enyhe tünetei voltak, mégis inkább orvoshoz fordult.

Újabb magyar sztárról derült ki, hogy fertőzött – számolt be a Tények Plusz. A No Thanx zenekar egykori frontembere, Skrapits Erik a közösségi oldalán jelentette be, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje. Ez akkor derült ki, amikor hazajött Mexikóból. Már akkor karanténba vonult a családjával. Később a háziorvosa javasolta, hogy végezzék el nála is a tesztet, mert Eriknek is olyan tünete volt, ami akár a koronavírusra is utalhat.

Nagyon minimálisan érzek illatokat, szagokat. Van, amikor egyáltalán nem, de amúgy tökéletesen egészséges vagyok” – mondta el a 2016-os X-Faktorban is szereplő énekes, aki abban bízik, hogy továbbra is teljesen egészséges marad. Feleségén is elvégezték a tesztet, ami negatív lett. Kislányukat majd később fogják tesztelni. 

Skrapits Erik a karanténban amúgy házi praktikákkal próbálja erősíteni az immunrendszerét: „Rengeteget iszom; gyömbér, fokhagyma, méz – hogy ürüljön a szervezetemből a vírus”.

Magyar hírességek, akik ugyancsak megfertőződtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top