TV-sztárok

Kozma Dominik koronavírustesztje is pozitív lett, más úszók is elkaphatták a fertőzést

A közösségi oldalán jelentette be Kozma Dominik, hogy ő is elkapta a fertőzést. A Nemzeti Sport szerint még több érintett lehet a magyar úszósportban.

Miután ma kiderült, hogy Kapás Boglárkának pozitív lett a koronavírustesztje, egy másik magyar úszó is bejelentette, hogy elkapta a fertőzést.

Kozma Dominik arról posztolt, hogy a második teszt nála is kimutatta a koronavírus-fertőzést.

„Úgy tűnik, hiába egy negatív teszt, ha a másodikra lesz csak kimutatható a vírus… TÉNYLEG #maradjotthon!!”

– írta az Instagramon Kozma Dominik.

Fotó: Instagram/Kozma Dominik

Fotó: Instagram/Kozma Dominik

A Nemzeti Sport úgy tudja, nemcsak Kapásnál és Kozmánál lett pozitív a második teszt, hanem tucatnál is több esetben hozott hasonló eredményt a második vizsgálat. Az érintettek között edző is található. Mivel többeknél kétes eredménnyel járt a második teszt, harmadik mintavétel következik.

Szintén az Instagramon jelentette be Horváth Dávid, a Kőbánya SC mellúszója, hogy elkapta a vírust, de ő is tünetmentes.

Fotó: Instagram/Horváth Dávid

Fotó: Instagram/Horváth Dávid

Az úszószövetség öt uszodában tette lehetővé a felkészülést a válogatott sportolók számára, de ennek feltétele a két negatív koronavírusteszt volt, valamint az, hogy az érintett csak az uszodába mozdulhat ki otthonról.

(Kiemelt kép: MTI/Kovács Tamás)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top