nlc.hu
Sztárok

Molnár Tamás Majkával készített új daláról

„Szerinte és a környezete szerint is kicsit túl erősre sikerült a refrén” – Molnár Tamás Majkával készített daláról

Tamás azt is kifejtette, szerinte sok embernek fáj az igazság.

Majka és Molnár Tamás legújabb dala november 18-án jött ki. A rapper nem finomkodott az Azt beszélik a városban című számban, amelynek a szövegét Tamással együtt írta. Kemény társadalomkritika hangzik el benne a szegénységről, gazdagságról, képmutatásról, hatalomról és a háborúról. A dal pár óra alatt felrobbantotta az internetet és napokig beszélt róla a média és a rajongók. 

Molnár Tamás

Fotó: Facebook

Az Index Molnár Tamással beszélgetett, akit eredetileg Majka csak a dalszöveg megírására kért fel, és a refrénen először finomítani szeretett volna. 

Arra kért, hogy a szerinte és a környezete szerint is kicsit túl erősre sikerült refrén szövegét puhítsam, az elsődleges feladatom az volt, hogy lebeszéljem erről. Az élet megannyi területén akaratlanul is cenzúrázzuk magunkat, talán pont a dalainkban nem kéne. Egyetértettünk, úgyhogy inkább írtam hozzá további két refrént, egy versszakot – hozzátette, sejtették, hogy a dalnak erős visszhangja lesz, de ekkora sikerre nem számítottak. – Persze láttam, hogy sokaknak fáj az igazság, és azt is, hogy egyesek nem értik, hogy szerepelhet valaki a TV2-ben úgy, hogy közben a rendszert (is) kritizálja. Én meg azt nem értem, hogy miért kellene bárkinek is ideológiai közösséget vállalnia a munkaadóival, és mióta kell az egy fotón szerepelő embereknek azonos nézeteket vallania. Az pedig mégiscsak rólunk árul el valamit, ha a fősodorban megjelenő kritikus hangot értetlenül, kétkedve fogadjuk, holott ennek szerintem természetesnek kellene lennie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top