nlc.hu
Sztárok

Újra Magyarországon Hien

Visszatért Amerikából Hien, 8 évet élt a tengerentúlon az énekesnő

Elárulta, miért jött haza.

Hazajött Amerikából Hien. A 29 éves énekesnő 8 éve költözött az USA-ba, ahol a híres zenei egyetemen, a Berklee College-ban tanult, majd a diploma után Bostonban zenei producerként kezdett dolgozni. Mint a Blikk írja, ősszel a Madách Színház Six című musicalben játssza a 6 főszerep egyikét, ezért tért most haza.

Hien

Musicalszerepben láthatjuk Hient – Fotó: Sajtószoba

Októberben kezdek Budapesten. (…) Bizony, ott van bennem a színházi gyerek” – nyilatkozta a bulvárlapnak.

Mint a Blikk megjegyzi, Hien korábban szerepelt már a Miss Saigon és A Játékkészítő című előadásokban is.

A Six című darabban VIII. Henrik volt feleségei mondják el a saját történetüket egy popkoncert keretein belül. A darabot kettős szereposztással állítják színpadra: 6 énekesnő és 6 musical színésznő játssza felváltva a szerepeket. Egyik este popdívák, a másik este énekes színésznők adják elő. Hien mellett Horányi Juli, Muri Enikő, Singh Viki, Herceg Erika és Veres Mónika Nika énekel. Hien amúgy Howard Katalint alakítja.

A színház igazgatója, Szirtes Tamás korábban elmesélte, hogyan került az énekesnő a teátrum produkciójába. “A feltételezés az, hogy ha VIII. Henrik 6 felesége most élne, akkor egy olyan popcsapatot alakítanának, mint a Spice Girls, és ezek a lányok egyszer csak egy koncert formájában elmesélik, hogy mi is történt valójában” – magyarázta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top