nlc.hu
Sztárok

Boris Becker lánya rekordot döntött

Boris Becker lánya lélegzetelállító produkciójával nyerte meg a német Dancing with the Stars-t

Az egykori tenisztsztár Boris Becker lánya, Anna Ermakova nyerte meg a németországi Let's Dance című műsort. A sorozat alatt 11 alkalommal érte el a teljes 30 pontot, amivel rekordot döntött.

Az egykori teniszsztár Boris Becker lánya rekordszámú szavazattal nyerte meg a Strictly Come Dancing németországi megfelelőjének döntőjét – írja a The Guardian

Angela Ermakova wimbledoni bajnok és orosz modell 23 éves lánya, Anna Ermakova péntek este a Let’s Dance című műsorban produkciójával megnyerte a műsort. A kritikusok előadását lélegzetelállítónak nevezték, ami nem véletlen, hiszen a műsor alatt 11 alkalommal érte el a teljes 30 pontot, amivel újabb rekordot állított a sorozat történetében. Ermakova táncpartnere Valentin Lusin volt, akivel együttesen nyűgözték le a zsűrit. 

Anna Ermakova modell és profi táncpartnere, Valentin Lusin a műsorvezető Victoria Swarovski mellett a trófeával a kezükben ujjonganak a győzelemről az RTL Let's Dance című élő táncműsorának döntője után

Anna Ermakova modell és profi táncpartnere, Valentin Lusin a műsorvezető Victoria Swarovski mellett a trófeával a kezükben ujjonganak a győzelemről az RTL Let’s Dance című élő táncműsorának döntője után. Fotó: Henning Kaiser/dpa (Fotó: Henning Kaiser/Getty Images)

A Bild című lap szerint a lánynak az adta a legfőbb motivációt, hogy saját identitást teremtsen magának, függetlenül a szüleitől és a mai napig emlegetett fogantatásának a körülményeitől. (Szülei egy londoni mellékhelyiség mosdójában folytattak viszonyt, lányuk is ekkor fogant.)

Azért jöttem Angliából Németországba, hogy táncoljak. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen tárt karokkal fogadnak majd

– mondta műsorvezetőnek.

Boris Becker a döntő előtt videóüzenetet küldött lányának, amiben elmondta, hogy nem is lehetne büszkébb, továbbá véleménye szerint, bármi is történjen, már meghódította a németek szívét.

Becker kezdetben nem tudta elfogadni, hogy ő Ermakova édesapja, ezért csak egy DNS teszt elvégzése után fogadta el a hírt. Az egykori teniszsztár tavaly decemberben szabadult a börtönből, ahol 2,5 év helyett végül csak 8 hónapot töltött. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top